maandag 11 maart 2019

Interieur tekenen cursus

Lesgeld terug als je niet slaagt. Gratis cadeau bij inschrijving. Start nu met Interieurstyling. Zoek informatie over Finecomb.


Daarnaast leer je alle skills die nodig zijn om de cursus perspectieftekenen van InteriorSketch te volgen.

Ook is het een uitstekende basis voor het digitale schetsen op de computer. De onderwerpen en het niveau van de cursus interieur tekenen worden afgestemd op niveau en insteek van de cursist. Ga naar contact voor informatie aanvraag voor de cursus interieur tekenen.


Je volgt de cursus samen met één of meerdere collega’s, de data waarop de cursus interieur tekenen gegeven wordt kan je samen bepalen en wordt op alle dagen van de week gegeven. We komen op de afgesproken data naar de winkel toe. De kosten op basis van minimaal personen zijn €. Hieronder een voorstel voor een intensieve cursus perspectief tekenen interieur en exterieur op maat) Doel: Uitgangspunt van de ze voorbeeld- cursus is de vaardigheid aan te leren om snel en duidelijk architectuur concepten in perspectief schetsen om te zetten.

Zowel exterieur ( huizen en gebouwen) als ook interieur schetsen. De cursus interieur perspectief tekenen zal bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De theorie wordt al schetsend uitgelegd en verschillende technieken o. Door praktische oefeningen leer je direct de theorie toe te passen.


Dan is de cursus interieurstyling en - tekenen van LOI echt iets voor jou. Je leert hoe je jouw ideeën op interieurgebied vorm kunt geven en duidelijk en aantrekkelijk kunt presenteren. Deze cursus is een uitgebreidere versie van de LOI cursus interieurstyling.


Nadat je de basis van de cursus beheerst gaan we aan de slag met het tekenen van een basisinterieur en zelfs een volledige museumzaal met schilderijen. Uiteindelijk ben je in staat om professioneel een interieur te tekenen. Na afloop van de cursus Interieurontwerpen en –styling heb je kennis opgedaan waar je je leven lang iets aan hebt. Ook zul je ontdekken dat je, door je deskundighei meer plezier zult beleven aan je eigen interieur ! Daarom kies je voor de cursus Interieurontwerpen en -styling.


Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Alle informatie rustig doorlezen? Quinten de Meyere, Plattegronden, zijaanzichten en.


Op dit moment volg ik mijn laatste cursus van het diploma in de richting mode en fotografie.

Al snel werd ik enthousiast van het creatief bezig zijn en mijn passie voor tekenen en schilderen is hierdoor ontwikkeld. Bruis je van de interieur ideeen? De cursus Interieurstyling en - Tekenen leer je hoe je jouw interieur ideeen vorm kunt geven en het aantrekkelijk kunt presenteren. Schrijf je dan in voor de cursus Interieurstylist en ga aan de slag met eindeloos veel verschillende materialen, kleuren en ontwerpen.


Zo stel jij straks voor iedereen een droominterieur samen! Vaak weten mensen niet precies welke kant ze op willen met hun interieur. Ik vond de cursus interessant, maar één dag is wel kort om het perspectief tekenen onder de knie te krijgen. In deze stap ga je een moodboard interieur maken. Ik denk er over om de vakopleiding Interieur Ontwerpen (Fase 2) te gaan doen, om het tekenen uitgebreid te leren.


Het niveau is goed en je kreeg voldoende leerstof aangeboden. De docent had veel geduld. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts