donderdag 7 maart 2019

Badkamer op maat gemaakt

Vraag gratis het Grando Inspiratie Magazine aan! Profiteer van de tijdelijke actie. Tip: Maak alvast een Afspraak! Gratis 3D Ontwerp Programma. Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan.


Bekijk hier onze ruime Collectie! Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Badkamerplanner en vind jouw Perfecte Badkamer. Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. B DUTCH geeft u de mogelijkheid uw badkamermeubel, wastafelmeubel of wastafelkast en wastafel onderkast of ondermeubel, binnen onze badkamer design concepten, geheel naar uw eigen wensen samen te stellen waardoor een badmeubel op maat binnen ieders handbereik is. Onze badkamer specialisaties zijn maatwerk badkamers waarbij wij niet met standaard sanitair werken, maar speciaal op maat gemaakt badmeubelen, spiegels, solid surface wasafels, douchebakken en douchewanden.


Hieronder ziet u een impressie van onze maatwerk producten. Met een uniek badmeubel op maat zorgt u ervoor dat het een echte eyecatcher wordt. Het is meer dan alleen een dagelijks gebruiksvoorwerp.


Badkamer op maat gemaakt

Een badkamermeubel op maat kan een echte toevoeging zijn in uw badkamer. TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis. In dit artikel vind je voorbeelden, prijs advies en belangrijke weetjes over maatwerk in de badkamer. Hoewel onze op maat gemaakte meubels relatief goedkoop zijn, profiteert je van een garantie van vijf jaar. Kwaliteit Made in Germany is een van onze productiestandaarden!


Niets verstoort de huiselijke sfeer meer dan slecht passende meubels die niet gemaakt zijn voor de plaats waar ze staan. Badkamerspiegel op maat bestellen. Bij ons zijn er alleen producten op maat ! Heb je een lastige situatie in je badkamer , passen de standaard afmetingen spiegels niet bij je wastafelmeubel, of zijn de standaard oplossingen misschien toch niet naar je smaak en wens? GlasBoertje levert maatwerk badkamerspiegels, en dat tegen een betaalbare prijs. Bij Martinique Badkamers kunt u rekenen op full service.


Badkamer op maat gemaakt

Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp van uw nieuwe badkamer , maar een team van ervaren medewerkers kan ook uw badkamer op maat installeren met de laatste technieken. Naast badkamers op maat , kunt u bij ons ook terecht voor douchedeuren op maat. Maatwerk meubels, wastafels en douchewanden. En naast een badkamer op maat , zorgen we ook voor maatwerkproducten.


Wilt u een meubel, opbergkast, wastafel of douchewand op maat gemaakt hebben? Op zoek naar een uniek badkamermeubel? De Jong Sanitair ontwerpt en produceert badkamermeubels op maat. Zo creëert u een badkamer die past bij uw persoonlijke wensen.


Badkamer op maat gemaakt

DE JONG SANITAIR VOLDOET AAN AL UW WENSEN Wij meten uw badkamer vooraf op zodat uw badkamermeubels perfect passen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp. Daarnaast geeft het uw badkamer een veel luxere uitstraling. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ligbaden vergelijk je op Beslist.


Nu al meer dan 9ligbaden online. Boek het OP, Chaweng Beach. Laat je verwonderen door alle verschillende opties, proef de sfeer en beleef materialen, vormen en kleuren.


Alle badkamers in onze showroom zijn op maat te maken. Het kan ook op maat gemaakt worden. Het gebruik van oud hout in een badkamer is niet alleen sfeervol, maar kan ook op maat gemaakt worden. Badkamer Televisie - Standaard product of op maat gemaakt ! Dit eiken badkamermeubel is op maat gemaakt door RestyleXL.


Door het meubel passend tussen de muren te maken, wordt er optimaal gebruikt gemaakt van de ruimte. De drie greeploze lades bieden mooie bergruimte. De zoektocht naar een badkamer spiegelkast die precies in jouw badkamer past, kan soms lastig zijn.


Misschien heb je wel een precieze breedte in gedachte en kun je dat niet vinden. Met een spiegelkast op maat hoeft dat geen probleem meer te zijn. In slechts een paar stappen stel je eenvoudig je spiegelkast op maat samen. Een luxe houten werkbla met bijpassende bevestigingsmaterialen en stevige beugels.


Natuurlijk geschikt als plank in de badkamer , maar ook prachtig als extra werkruimte bij het keukenbla sfeervol barblad of zwevend bureaublad. De planken perfect zijn op maat gemaakt , waarbij we de afwerking afstemmen op sfeer en toepassing. Hangend kastje met lades voor in de badkamer , van massief eiken, op maat gemaakt. Lademeubel, zwevende kast me. Een mooie douchewand op maat is een echte toevoeging aan uw badkamer.


Badkamer op maat gemaakt

Bent u uw badkamer volledig aan het verbouwen? Of wilt u uw huidige badkamer een nieuwe look geven? Laat ons u dan adviseren over de mogelijkheden. Samen komen we tot een prachtig ontwerp. Gehard veiligheidsglas is keer zo sterk als ongehard glas.


In een badkamer wil je niet het risico lopen dat een douchewand snel kan breken. Daarom adviseren wij om altijd voor een douchewand van gehard veiligheidsglas te kiezen. Kies voor een douchewand op maat zodat de douchewand met wandklemmen of een u-profiel bevestigd kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts