donderdag 7 maart 2019

Betonlak

Deze blanke, slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc. Touwen Paratol Teervrij - l. Betonverf nodig voor jouw betonnen vloer? Bekijk, vergelijk en reserveer de betonverf direct online. De wanden zijn nu opnieuw gestucadoord en nu moet er een (blanke) lak over het stucwerk. Het verven van een betonnen vloer is een handige en goedkope manier om jouw vloer op te knappen.


Advies over het schilderen van een steenachtige ondergron zoals anhydriet, egaline of betonvloer dekkend schilderen of transparant coaten. Bekijk de soorten en kleuren voor binnen en buiten. Voor 21:uur bestel morgen in huis! Vloercoating zelf aanleggen?


Doe het zelf bij Epoxywinkel. Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Geef je balkon of gestorte vloer een kleur met betonverf. Zo’n beton en vloerverf hecht goed en kan tegen een stootje. Je kunt de verf binnen en buiten gebruiken en.


Tenco ijzer- betonlak is een sneldrogende ijzer en betonlak voor bescherming tegen roest van allerlei ijzer- en staalwerk. Tevens biedt het ook bescherming aan beton. Het is een sneldrogende zwarte lak, het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen en beton. Een sneldrogende zwarte lak, het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen en beton. Vorige Artikel van Volgende.


Gratis verzending vanaf €50. Naast vrijblijvend advies kunt u ook de betere betonverf producten bij ons bestellen. Zowel bedrijven als particulieren en voor alle soorten vloeren. IJzer- betonlak Paratol is een sneldrogende zwarte lak, het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen en beton.


Paratol is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Onze webshop gebruikt cookies om de gebuikerservaring te verbeteren. We raden aan om deze te accepteren voor de beste ervaring. Geschikt voor betonnen en gecementeerde ondergronden.


Sneldrogende, watergedragen, slijtvaste betonverf. Voor toepassing op betonnen trappen, balkons, bijkeukens. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om de vloer te verven met betonverf. Daarom raden we u aan om altijd zeer zorgvuldig de productdatasheet te lezen. Beton is een degelijk en stevig bouwmateriaal, en daarom zijn de meeste balkons van beton.


Maar hoe sterk het ook is, het is vaak wel saai om naar te kijken. Wil je goedkope betonverf kopen? Dan ben je bij De Grote Schuur aan het juiste adres.


In ons assortiment vind je altijd betonverf die je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts