donderdag 7 maart 2019

Platdakraam velux

Te installeren binnen minuten. Unieke eenvoudige installatie met schroeven. De VELUX modulaire lichtstraat is een strakke en elegante oplossing voor alle types van utiliteitsgebouwen, zoals schoolgebouwen, showrooms, sportzalen en kantoren. Bestel direct de perfecte maat! Het product is vervaardigd uit een composiet materiaal dat zorgt voor uitstekende energieprestaties en thermische stabiliteit en hoge sterkte.


Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak.

Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Dit platdakraam heeft een uniek en strak design en is een perfect alternatief voor de bekende lichtkoepel. Dakraam VELUX van grenenhout wit of blank afgelakt, bekijk de scherpste prijzen voor uw VELUX dakraam in de beste VELUX shop van Nederland. Politiekeurmerk VELUX vlak glas lichtkoepel met super isolerende 3-voudige veiligheidsbeglazing.


Met slecht weer produceren veel platdakramen en lichtkoepels een aanzienlijk lawaai. VELUX lichtkoepels hebben een unieke productcombinatie en bieden een uitstekende geluiddemping tijdens hevige regen en hagel. Het VELUX dakvenster met vlak glas valt in het oog als een stijlvol, maar discreet venster dat past op elk dak met een helling van 2-15°.


Het glasoppervlak is voorzien van een speciale coating voor eenvoudig reinigen.

Intura biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals een dakraam, dakramen, daglichtsystemen, platdakraam of vlakke lichtkoepel. Fakro dakraam en Intura dakramen in alle maten voor een scherpe prijs, Uw Fakro en Intura dakraam bezorgen wij in Nederland met de laagste prijs garantie. Dankzij de warmte-isolatie houdt de VELUX lichtkoepel niet alleen in de winter de kou buiten.


Ook in de zomer komt er veel minder warmte door een VELUX lichtkoepel naar binnen in vergelijking met een traditionele lichtkoepel. Het platdakraam van velux is de Rolls-Royce onder de dakramen met een zeer hoge kwaliteit en een zeer gunstige prijs van een normale betaalbare auto. Voor de beste prijs in onze webshop.


Platdakraam laten plaatsen. U begrijpt dat het plaatsen van een platdakraam een hoop voordelen met zich meebrengt. Bent u bezig met dakwerken als het aanbrengen van isolatie? Wellicht is dit een goed moment om een platdakraam te laten plaatsen. Het is verstandig om het plaatsen over te laten aan een vakman met ervaring op het gebied van dakwerken.


Een platdakraam is, zoals de naam als zegt, een dakraam in een plat dak. Ze liggen niet helemaal plat maar staan een beetje schuin voor het behoud van het element en om regen sneller af te kunnen voeren. Ze zijn simpeler te plaatsen dan een lichtstraat. De architecten kozen voor het VELUX modulaire lichtstraatsysteem vanwege het esthetische ontwerp en flexibiliteit.


Lichtstraten in het prachtige DZNE in Duitsland. Verduister uw kamer met een origineel VELUX rolgordijn verduisterend.

Verspil geen tijd en geld aan een namaak rolgordijn en kies direct voor een probleemloos en origineel VELUX rolgordijn. In onze VELUX shop vindt u verduisterende rolgordijnen, zonwering en andere VELUX raamdecoratie voor de laagste prijs. Alle maten en type dakramen leverbaar. Deze dakramen, gordijnen en rolluiken opent en sluit u met een eenvoudige druk op de knop van de meegeleverde en voorgeprogammeerde wandschakelaars.


De VELUX vaste uitvoering betreft de lichtkoepel ISD en de dakopstand CFP. De VELUX lichtkoepel kunt u naar keuze in glashelder of opaal glas nemen. Al heel snel wordt het trendsetter in deze sector en stelt nieuwe standaarden in de markt van de dakvensters. De dynamische groei van de firma uit Nowy Sącz heeft buitenlandse concerns, zoals het Deense Velux of het Duitse Roto, gedwongen hun eigen productie naar Polen te verplaatsen.


Beter gezegd: om het meeste daglicht in uw woning binnen te laten. Wij leveren het grootste platdakraam dat op dit moment op de Nederlandse markt verkrijgbaar is, met een lichtoppervlak tot ruim m2. Met VELUX dakramen brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.


Met één dakraam kunt u van uw zolder al uw favoriete ruimte in huis maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts