donderdag 14 november 2019

Fsm meubelen

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Verfraaien van uw huis met Meubels. Ruim assortiment online bestellen!


Vandaag onderscheidt zich elk meubel van FSM door bijkomende bijzondere functies, die qua ontwerp uniek en leidinggevend op de markt zijn. Lineo Moderne Interieurs (regio Eindhoven) is officieel FSM dealer en biedt u een uitgebreide selectie F. In bijna elk FSM -zitmeubel gaat een kleine technische sensatie schuil, die borg staat voor een onvergelijkbaar zitcomfort. FSM is een al decennialang bekende en befaamde fabrikant van beklede meubelen met centrale in Bielefeld. FSM meubels koop je bij Van Waay Interieurs in Benthuizen.


Fsm meubelen

De Donjon bij Eindhoven werkt al jarenlang intensief samen met FSM en haarmoederbedrijf de Sede. FSM maakt de meest innovatieve banken en fauteuils waar de mechanieken onzichtbaar verwerkt worden. De kwaliteit is daarbij zeer hoog wat we gewend zijn ook van de Sede. Vanaf het begin heeft FSM met de moderne banken en fauteuils zeer veel waarde gehecht aan een zo perfect en duurzaam mogelijk zitcomfort.


FSM -producten onderscheiden zich zonder uitzondering door aanvullende nuttige, op comfort georiënteerde, en designgeoriënteerde functies die onze klanten veel ontspanning en comfort bezorgen. Het is voor FSM belangrijk dat u jaren lang plezier heeft van uw meubelen , zonder het verlies van kwaliteit en comfort. Bij Showroommodellen vindt u onder andere de FSM Clarus bank en de ideale FSM Just fauteuil. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Fsm meubelen

Net als bij de overige designproducten in onze showroom kunt u hierbij vertrouwen op kwalitatief hoogwaardig zitcomfort. Wij verwelkomen u graag in de bossen van Soesterberg om de FSM collectie te ervaren. Elk meubel van FSM is uniek en wordt speciaal voor u op bestelling vervaardigd in de Zwitserse fabriek. FSM bij de Donjon Meubelen Eindhoven.


Een groot deel van de FSM collectie kunt u komen bezichtigen op onze afdeling Modern in de winkel in Alkmaar. Naast FSM fauteuils heeft Van Til Interieur als officieel dealer van het merk FSM nog diverse andere modellen op de toonzaal staan. De stoel ziet er neutraal uit en dat maakt hem breed inzetbaar. Hij brengt een lach op je gezicht als je ziet wat hij kan.


De neutrale vormgeving is geraffineerd in zijn eenvoud. Door de meest complete collectie van FSM is Van Til Interieur dé FSM specialist van Nederland. FSM staat voor tijdloos design, hoogwaardige materialen en puur zitplezier. FSM hanteert een streng ecologisch beleid en produceert enkel milieuvriendelijke meubelen door toepassing van duurzame grondstoffen en milieuvriendelijke productieprocessen. De collectie heeft een krachtige designlijn, vaak gecombineerd met relaxfuncties zoals voet- of hoofdsteun.


FSM is met zijn herkenbare stijl een eyecatcher in je woonkamer. Het designmerk heeft prachtige meubels voorzien van de meest luxe leersoorten. Met strakke lijnen en een herkenbaar design heeft FSM al veel designharten sneller doen kloppen.


Fsm meubelen

Kwaliteit, een tijdloos comfort en ontspannen zitten zijn belangrijk voor het merk. FSM richt zich op de lange termijn: meubelen die niet alleen mooi zijn maar ook lang meegaan en ultiem zitcomfort en ontspanning bieden. FSM onderscheidt zich door aanvullende, nuttige functies die het comfort en design van de fauteuils verhogen.


FSM Mate relaxfauteuil Designer Georg Appeltshauser. De FSM relaxfauteuil Mate voldoet aan de hoogste esthetische en ergonomische eisen. De fauteuil is elektronisch verstelbaar, waardoor u hem in iedere gewenste positie kunt stellen. De afstandsbediening hiervoor is netjes in de armleuningen ondergebracht. Bijna elk FSM -zitmeubel bevat een kleine technische sensatie die onvergelijkbaar zitcomfort biedt.


Onze showroom in Oosterhout herbergt een unieke collectie meubelen. U vindt bij ons de absolute topklasse, samengesteld van gerenommeerde fabrikanten waar wij al vele jaren mee samenwerken. Op deze pagina krijgt u een indruk van ons assortiment, de modellen en mogelijkheden.


Frank Sitzmöbel ( FSM ) staat voor functionele meesterwerken. Een selectie van deze collectie presenteren wij in onze showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts