vrijdag 29 november 2019

Kussen orthopedisch

Een orthopedisch hondenbed biedt extra comfort en stevigheid. Ideaal voor oudere honden of dieren met gewrichtsklachten. Bestel voordelig bij zooplus. Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online!


Kussen orthopedisch

Comfortabel en orthopedisch kussen. Orthopedisch hoofdkussen, zitkussen of kniekussen. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Met een ergonomisch kussen worden je spieren tijdens het slapen ontlast en kun je rugklachten, nekklachten en schouderklachten voorkomen.


We bieden de volgende merken aan: Sissel, Fico en MediPreventie. Kussen Advies en Kopen bij Orthocor Wilt u een orthopedische of medisch kussen kopen, bel ons dan gerust! Wij staan altijd voor u klaar met een passend advies. Voordelig, veilig en snel het beste kussen kopen bij.


Wat is een orthopedisch kussen ? Deze aparte vorm zorgt ervoor dat wanneer je gaat slapen je hoofd en nek in één lijn is met de ruggenwervel. Hierdoor lig je in een gezonde houding en voorkomt het kussen dus nekklachten. Helaas maken aanbieders van hondenkussens maar al te vaak misbruik van de onwetendheid van de consument. Velen beweren orthopedische hondenkussens te leveren die de naam “ orthopedisch ” niet zouden mogen dragen.


Deze kussens bestaan uit inferieure (veelal Chinese) materialen die een orthopedische werking absoluut niet kunnen garanderen. Het orthopedisch kussen zorgt ervoor dat uw lichaam in de juiste houding slaapt. De spieren in uw lichaam worden tijdens het slapen ontlast en hierdoor kunt u nekklachten, rugklachten en schouderklachten voorkomen of van deze klachten herstellen. Wen orthopedisch hondenkussen vangt de drukbelastingen van een hond op.


Dat zijn de plekken waar de hond – op een normaal kussen – met zijn of haar gewrichten de grond raakt. Dit zijn meestal de ellebogen en de heupen. Waarom een orthopedisch hondenkussen? Gewone kussens of manden houden geen eenzijdige drukbelasting. Het Miracle Bamboo Cushion is een orthopedisch ontworpen foam zitkussen met een hoge dichtheid.


Hoogte: het hoofdkussen is verkrijgbaar in hoogtes: 10cm en 12cm. De rug- en buikslaper heeft het meeste baat bij een lager kussen. Hét orthopedisch Kussen , bekend van TV!


Kussen orthopedisch

Vóór 14:uur bestel morgen in huis. Continu nieuw assortiment voor uzelf of als kado. Koop nu jouw orthopedisch kussen. Je kunt online jouw orthopedische kussen kopen.


Direct bij ons uit de eigen voorraad. We maken de verzending meteen voor je in orde, zodat jij daar snel de eerste nachten op kunt slapen. Door het gebruik van het kussen krijg je een goede zithouding en zal je minder last van je rug krijgen. Vanuit de constatering dat er vele inferieure hondenkussens onder de noemer “ orthopedisch ” worden aangeboden op de Nederlandse markt, is MediDog ontstaan. Alle hondenmanden en kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.


Zo is er voor elk hondenras de juiste hondenmand of - kussen te vinden. Verschillende hondenmanden en hondenkussens uit het assortiment zijn orthopedisch van aard. En omdat het erg vervelend is als een kussen van de stoel afglijdt, zijn veel zitkussens voorzien van een antislip laag. Bovendien kunt u de meeste ergonomische kussens gebruiken in de auto of naar kantoor. Voor vragen kunt u ons dag en nacht bereiken.


Onze adviseurs helpen u graag om het gewenste kussen te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts