dinsdag 19 november 2019

Lijstenmakerij de lijst

Uw Product is Altijd op Voorraad! De Lijst heeft zich vooral de laatste jaren gespecialiseerd in mooie handgekleurde en over de hoek vergulde lijsten , maar ook voor eenvoudige wissellijsten kunt u hier terecht. Al het werk wordt in eigen atelier ingelijst.


Lijstenmakerij de lijst

Lijsten in alle kleuren en materialen. Altijd al van plan geweest om iets te doen met die unieke foto van dat speciale moment. Gebruik onderstaand formulier voor uw vragen en of opmerkingen. Na verzending zullen wij z. Onze collectie lijsten is veelzijdig en heel compleet, zowel in stijl als in prijsklasse.


In ons assortiment vindt u voordelige wissellijsten, baklijsten, aluminium lijsten en handgemaakte lijsten. Zowel standaard maten wissellijsten als maatwerk lijsten zijn leverbaar. Voor elke inlijsting streven wij naar de optimale lijst. Zoek de lijstsoort uit die bij uw inlijsting past of het nu een posterlijst, spiegellijst, wissellijst, of baklijsten moet zijn, ze zijn hier te bestellen. Traditioneel worden lijsten eerst gemonteerd en vervolgens met de hand afgewerkt.


Het resultaat: fraaie, naadloze hoekverbindingen en een authentieke uitstraling. Het profiel, de kleuren en de afwerking kennen een eindeloos aantal variaties. Aan deze lijstenmakerij webshop wordt gewerkt. In de tussentijd kunt u bij onze collega’s terecht.


Vind jouw lijstenmakerij en alles over lijsten. In ons atelier kunt u kiezen uit een flink aantal stalen van verschillende soorten lijsten. Bespreek uw wensen met ons en samen zorgen wij ervoor dat uw wanddecoratie in de beste lijst terecht komt!


Lijstenmakerij de lijst

Daarnaast beschikken wij over een collectie wissellijsten en Frameboxen voor het inlijsten van t-shirts. Op donderdag en vrijdag staan de deuren van onze showroom open van 09. En er is altijd verse koffie.


Op zaterdag bent u ook van harte welkom tussen 10. Van onbehandelde lijsten van hout tot handgemaakte lijsten met luxe slagmetaal, bladzilver of bladgoud. Passepartouts Kies een passepartout die perfect op je foto en de geselecteerde lijst is afgestemd. Actief op het gebied van lijsten maken en het verzorgen van inlijstwerk.


Lijstenmakerij de lijst

Je kunt dus gerust zeggen dat we weten waar we mee bezig zijn. Onderscheid door gebruik te maken van de beste materialen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten , fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Een goede lijst geeft het werk de sfeer en de uitstraling die u verwacht.


Wij kunnen u ook helpen bij glas-schade of bij een beschadigde lijst. Wij maken uw lijst op maat in onze eigen lijstenmakerij. Bent u op zoek naar een lijstenmaker voor een fotolijst, poster lijst , wissellijst, passe-partout, randloze lijst , kliklijst of baklijst op maat?


Lijstenmakerij de lijst

Klik hier voor meer informatie. Ook verkopen wij spiegels en natuurlijk benodigdheden om zelf in te lijsten. U kunt al uw voorkeuren aan ons doorgeven.


Een ambachtelijke lijstenmakerij , hoe het allemaal begon. U krijgt degelijk advies voor wat betreft conservering, glas, lijstkeuze en de combinatie met uw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts