maandag 18 november 2019

Wijzonol antiekgroen

Wijzonol antiekgroen

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol vakverf voor professionals. Bestel nu online tot korting ! Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


Wijzonol antiekgroen

De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Deze groen zwarte kleur is erg prettig om naar te kijken. Deze donkere kleur is een veelgebruikte kleur bij veel woningen in Nederland. De kleur kenmerkt zich door zijn donkere, maar elegante uitstraling die perfect te combineren is.


De aflak is actief roestwerend en zorgt daarom voor goed buitenschilderwerk op bijvoorbeeld uw hekwerk. De kras- en slijtvaste metaallak heeft een buitenduurzaamheid van jaar. De inhoudsmaat van 7ml is geschikt voor het schilderen van tot m2. Deze aflak is de ideale afwerking voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar.


Wijzonol antiekgroen

De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof. Op zoek naar de juiste verfkleuren? Bekijk ze direct op onze website. Kwaliteitsverf met bijna een eeuw geschiedenis.


Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd!


Artikel van Volgende. Deze lak zorgt voor goed buitenschilderwerk op houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering en heeft een buitenduurzaamheid van maar liefst jaar. Dit komt niet omdat we alles bij het oude laten, maar juist doordat we bij de ontwikkelingen van onze producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineren met de modernste technieken en inzichten. Deze lak is geschikt als hoogglans, dekkende lakverf voor buiten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis). Pas deze zijdeglanslak toe als dekkende afwerking voor nieuw, onbehandeld hout en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten.


U bestelt het snel en eenvoudig op de website van De Grote Schuur. Benieuwd naar alle wijzonol verf? Wij hebben ons productaanbod in een overzicht gezet. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Wijzonol antiekgroen

Door onze enorme voorraad kunnen wij u, naast een absolute bodemprijs, nog een unieke service bieden: voor 23:uur bestel de volgende dag bezorgd! Zowel voor de professionele schilder als de particuliere doe-het-zelver, waar dan ook in Nederland. De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren. Innovatieve, uitstekend buitenduurzame hoogglanslak met een zeer lang glansbehou voor buiten op basis van alkydhars. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm. Het is overschilderbaar na ongeveer uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts