maandag 25 november 2019

Kussen ontwerpen

Kussen ontwerpen

Kom naar de winkel of bestel online! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Ontdek ons ruime assortiment! Een kussen is een van de leukste om te krijgen.


Wilt u het kussen morgen al in huis hebben, dan hebben wij een 24uur service. Wij leveren onze kussens ook aan diverse zakelijke klanten. Voor meer informatie kunt u het assortiment bekijken of direct een offerte aanvraag doen.


Wij verkopen kussens in minimaal 1verschillende kleuren. Alle kussens zijn gestoffeerd met een pu stof wat een lichtechtheid heeft van 7. Geef je kussenovertrek op een groot afdrukbereik een persoonlijk tintje en vergroot de feel good-factor. Kussens zelf ontwerpen met Spreadshirt. Wil je kunnen variëren met jouw kussensloop? Kies er dan voor om de voor- en achterzijde van het hoofdkussen een verschillend ontwerp te geven.


Kussen ontwerpen

De kussenslopen worden in full colour bedrukt (rondom), zowel aan de voor- en achterkant van het kussen. Dit heerlijke hoofdkussen is ideaal om te geven als origineel cadeau of leuk geschenk voor die ene belangrijke persoon. Ontwerp vanaf €je eigen servetten, tafellopers, tafelkleden en kussenslopen.


Laat een kussensloop bedrukken met jouw favoriete foto en tekst om heerlijk bij weg te dromen, of kies een decoratief kussen met foto als eyecatcher voor in je interieur. Met sierkussens in je bank geef je net dat beetje extra sfeer. Gewoon, zoals jij hem wilt hebben. Samen genieten onder een fleece deken met eigen foto of ontwerp ! Heerlijk warm op de bank met een kop koffie onder een superfijne persoonlijke fleece deken, of juist lekker genieten van hetzonnetje in het park op je eigen, originele kleedje. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook leuk als verrassend cadeau voor je liefste.


Voor als je grote liefde op reis gaat of als heimwee op komt zetten is dit hartvormig kussen ideaal. Het is erg eenvoudig om snel kussens op maat zelf samen te stellen en online te bestellen. In vier simpele stappen kunt u zelf je eigen kussens op maat ontwerpen. Heeft u vragen neem dan contact met ons op.


Snelle levertijd en grote collectie stoffen. Nu is het tijd om te beginnen met ontwerpen. Selecteer de montage optie als je gaat voor een kussen met een foto collage, je kunt kiezen uit vastgestelde patronen of je eigen ontwerpen. Zorg dat je kussen er precies zo uitziet als jij wil. Stap 5: Bewerk je ontwerp.


Ons gepersonaliseerde kussen met foto is een kwalitatief handgenaaid accessoire met een geweldige kleurenreproductie van uw gewenste foto. De foto op kussen is beschikbaar in klassiek en superzacht premium formaat. Het kussen met foto komt met een erg zachte vulling die in de wasmachine mag.


Kussen ontwerpen

Deze kussens hebben het ideale formaat om jouw bed of sofa mee op te fleuren. Laat dan nu snel jouw favoriete afbeelding op een kussen drukken. Of maak een bijzonder ontwerp en verras die speciale vriend of vriendin met dit leuke kussensloop. Een aanwinst voor ieder interieur!


Decoreer je huis met een kussen met een eigen foto of ontwerp. Het kussen wordt aan de voorkant voorzien van jouw foto en de achterkant heeft een kleur. Je hebt daarbij de keuze uit kleuren. Ook is het mogelijk de kussenhoesje te voorzien van een rits. Leuk cadeau om te krijgen of om weg te geven.


Met een fotokussen voelt iemand die naar het buitenland gaat zich vast gesteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts