vrijdag 29 november 2019

Maralunga bank

Vind jouw perfecte bank bij DFS. Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt! Bekijk ons Ruime Assortiment. Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel.


Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bestel Banken online of bezoek de winkel.

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Cassina 6Maralunga bank Eén van de toppers uit de collectie van Cassina is de Maralunga bank. Deze comfortabele, Italiaanse design bank is een van de bestsellers van Cassina en zorgt voor een heerlijke zithouding door de verstelbare hoofdsteunen.


Deze stijlvolle bank is bij Pot Interieur verkrijgbaar in twee verschillende maten en afmetingen. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Originele vico magistretti maralunga bank leren versie, rugleuningen werken perfect leer is in een vintage conditie voor de liefhe. Hij was niet tevreden over het comfort. Dat grote banken ook comfortabel kunnen zijn, bewijst de Maralunga van Cassina. De Maralunga zitelementen hebben een vulling van CFK-vrij PU-schuim en polyester. De zitkussens hebben een vulling van polyurethaanschuim en.


Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De beste Bankstellen vind je hier.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


De 6Maralunga bank van Cassina en vele andere design meubelen bestelt u online bij Berden - Profiteer van onze gratis bezorging! Het verhaal achter deze bank gaat dat Cesare Cassina met zijn vuist sloeg in het prototype dat Magistretti ontworpen had. Naar verluid zat Vico Magistretti zich op een dag al spelend met een sigarettenpakje te bedenken wat voor nieuwe bank hij zou ontwerpen. Het open en dicht klappen van het pakje bracht hem op een uniek idee: een verstelbare rugleuning.


Daarnaast kunt u de bank bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren.

De bank is halfron maar kan ook in een hoek geplaatst worden. De charme van de klassieke bank met ultiem zitcomfort ligt binnen de veelzijdigheid van de functies. Stof of leer, alles wat je zoekt bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


De Cassina Maralunga Maxi 3-zits Bank is een ontwerp van Vico Magistretti. Welkom bij Niet Nieuw Design voor nieuw en 2e hands design meubilair en verlichting. Zoekt u een tweedehands Maralunga zits bank ? De klassieke Cassina Maralunga bank is vanwege zijn veertigste verjaardag vernieuwd. De vernieuwde versie van de Maralunga , de Maralunga 4 is verkrijgbaar met een stoffen of lederen bekleding en kenmerkt zich door een profiel stiksels in de armsteun, de rug en het voorste deel van de zitting.


Wij hebben ook nog eens de grootste Cassina studio van de Benelux. Cassina heeft veel verschillende banken in de collectie, waaronder de Cassina Maralunga en de Cassina LCbank. Stel uw eigen Cassina bank of sofa samen. Het handige aan de banken en sofa’s van Cassina is dat u deze zelf kunt samenstellen.


Ontworpen door Vico Magistretti.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts