maandag 25 november 2019

Stoere jongens slaapkamer

Bijzondere jongens slaapkamers met mooie en luxe afwerkingen. Veilige kindermeubels van hoogwaardige Europese kwaliteit. Lage prijzen en montage mogelijk. Jongens Slaapkamers online bestellen.


Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Ledikanten voor jong en oud! Bekijk meer ideeën over Stoere jongens slaapkamers , Slaapkamerideeën en. Bekijk het bord Stoere jongens slaapkamers van temminklemmens op Pinterest. Met een stoer jongensbe accessoires.


Een stoere jongenskamer voor uw zoontje is geweldig voor zijn beleving. Zowel slapen als spelen is pret in een kamer die helemaal voor jongens is bedacht. Zo kan hij in plaats van in een bed in een coole boomhut slapen, of heeft hij een enorme afbeelding van een vrolijk vliegtuig op zijn bed.

En een jongens slaapkamer is natuurlijk heel saai zonder iets leuks om mee te spelen. Dus racen maar met deze ramp racer van Plantoys. Een gestroomlijnde houten race traject en drie snelle autootjes. Plaats de autootjes op de bovenste baan en als het bordje op groen springt, gaan!


Voor een stoere jongens slaapkamer kies je natuurlijk ook een. Op Woonblog vertellen we je precies hoe je een stoere jongenskamer moet inrichten. De slaapkamer van je zoon moet functioneel zijn, maar er toch leuk uit zien.


Dit kan soms best lastig zijn. Met onze tips maak je zijn slaapkamer de stoerste jongenskamer die er maar is! Grijs en okergeel voor jongens.


Een tienerkamer voor jongens mag best wat kleur hebben. Natuurlijk zijn dit geen kinderlijke maar stoere kleuren. Een geschikte kleurencombinatie is grijs met okergeel.


De basis bestaat uit verschillende grijstinten. Je kunt er voor kiezen om een muur zachtgrijze of juist antraciet te schilderen. Heeft jouw zoon als hobby skateboarding en houdt hij van skeelers?


Dan is de STREET serie te gek, een complete tienerkamer met een gave stijl. Kleuren als wit, bruin, zwart en metallic zorgen voor een neutrale maar stoere sfeer in een jongenskamer.

Of juist een industrieel thema, met houtwerk en metaal, dat zorgt voor een robuustere en grove sfeer. In een stoere jongenskamer mogen de echt stoere details niet ontbreken, maar het is ook prettig als de accessoires wel praktisch en bruikbaar zijn. Bij Verwende Apen hebben we daaraan gedacht, zie bijvoorbeeld onze opbergkisten en opbergkratten voor jongens. Ook hebben we gave dekbedovertrekken van bekende merken als Damai.


Wij hebben hier alle stoere items voor u samengestelt. Allemaal leuke ideeen om makkelijk een stoere jongenskamer te maken. Een top idee voor stoere jongens ! Ontdek en bewaar ideeën over Stoere jongens slaapkamers op Pinterest. Kleine mannetjes worden groot, en dan wordt het tijd om de oude slaapkamer om te bouwen tot een stoere jongens slaapkamer. Basis elementen Een kinderkamer heeft meestal de volgende drie meubels: een be een kast en een bureau.


Nog niet zo heel lang geleden is deze jongens slaapkamer veranderd van peuter naar stoere jongens kamer. En niet zomaar één, maar een jungle slaapkamer. Op de stoere jongens slaapkamer staat nog een lockerkast een bureautje en een grote dekenkist. Het bureau hebben wij ook zelf gemaakt, er zitten open vakken in en daarin kunnen we de bakken van de ikea kwijt met speelgoed.


Ook staat er een grote houten bak onder waarin speelgoed kan. Kleine jongens worden groot en dan is niets fijner dan een kinderkamer in een handomdraai om te kunnen toveren tot een stoerder domein! Muurstickers in het thema reizen, computers en sport bestel je eenvoudig in onze online shop. Voor de kleinere jongens zijn lieve diertjes altijd populair en naamstickers met de naam van jouw keus. Van speelparadijs naar stoere jongenskamer.


Met blauw- en grijstinten en robuuste meubelen maak je van een kinderspeelparadijs, een stoere jongenskamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts