vrijdag 2 maart 2018

Plieger ventilator met vochtsensor

Bestel nu online bij Tegeldepot! Badkamerventilator, Laagste Prijs! Ventilatoren met jaar garantie. De One Stop Webshop voor Sanitair. Geen zorgen, dagen retourrecht.


Plieger ventilator met vochtsensor

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Plieger ventilator basic 185mo 125mm met timer wit Deze Plieger ventilator heeft een diameter van 125mm en is daardoor geschikt voor het ventileren van een ruimte van 1kubieke meter.


De Plieger Basic ventilator met een doorsnede van ø 1mm past op de luchtslangen met dezelfde doorsnede. Deze eenvoudige ventilator is eenvoudig te monteren in je badkamer of iedere andere gewenste ruimte. Deze ventilator heeft een timer, hierdoor blijft de ventilator nog een tijdje nalopen om zo het vocht uit de ruimte te laten verdwijnen. Plieger ventilator design 165mo 125mm met timer wit Deze Plieger ventilator heeft een diameter van 125mm en is daardoor geschikt voor het ventileren van een ruimte van 1kubieke meter.


Met deze schakelaar kan je de ventilator aan en uitschakelen. Timer of vochtsensor met licht. Verbindt de fase draad met de ventilator , de fase draad is altijd bruin. De mogelijkheden, kleurvariaties, materiaalkeuzes, vormen en stijlen zijn eindeloos met een productgamma van ruim 150.


Na een wc beurt is het bijvoorbeeld handig dat de badkamer ventilator niet direct stopt met werken wegens stank overlast. Ook zou het fijn zijn als de inbouwventilator ongeveer minuten door blijft draaien na het douchen. Dit zal vocht overlast voorkomen. De badkamer ventilator met timer optie word aangesloten met kabels. Ook dit type kun je op een lichtknop aansluiten.


Als je het licht uitdoet, blijft de ventilator dan nog een tijd aan. Zo heeft hij de tijd om alle vochtige lucht af te voeren, maar niet continu, zodat je niet al je warme lucht kwijt raakt. Een inbouwventilator met vochtsensor regelt zelf wanneer hij aan moet. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ten tweede reageert de vochtsensor automatisch op de luchtvochtigheid! Plieger ventilator basic 98mo 100mm met timer wit Deze Plieger ventilator heeft een diameter van 100mm en is daardoor geschikt voor het ventileren van een ruimte van kubieke meter. In de kleur wit en geschikt voor meerdere ruimtes.


Plieger biedt kwaliteit, een eigentijdse collectie, een totaalpakket en oplossingen die ook als losse onderdelen geschikt zijn voor iedere ruimte. Word de ventilator niet goed aangesloten volgens de beschrijving dan kan het zijn dat de ventilator continu zult ventileren. Draai vervolgens de vochtsensor op de maximale stand (helemaal naar rechts). Wacht tot de ventilator stopt met draaien (min.). Wanneer de ventilator tot stilstand is gekomen draait u de vochtsensor langzaam naar links totdat de ventilator weer begint te draaien.


Dit model is uitgerust met een nalooptimer die de ventilator na uitschakeling gedurende de vooraf ingestelde tijdsduur na laat draaien (tot min.). Tevens is dit model uitgerust met een hygrostaat ( vochtsensor ), hierdoor schakelt de ventilator automatisch aan bij een te hoge luchtvochtigheid. Als de ventilator gaat gebruiken om vocht problemen tegen te gaan kunt u een badkamerventilator kiezen met timer of een ventilator uitgerust met vochtsensor (deze is ook voorzien van timer).


De ventilatoren zijn niet gemaakt om continu te draaien. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een badkamer ventilator met timer of een badkamer ventilator met vochtsensor ? Geef dit dan eenvoudig aan in de filter. Weet u hierna nog niet uit welke ventilator het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op. Hoe ventilateer ik mijn badkamer, toilet of andere ruimte? Categorieën - PLIEGER ventilatoren PLIEGER ventilatoren.


Plieger AS 1H sanitairventilator met vochtsensor (Hygrostaat) aansluitdiameter. Nadat het licht uitgeschakeld word zal de badkamer ventilator nog een poosje doorgaan met ventileren. Met behulp van een stelschroef is de tijdperk af te stellen naar wens. Meestal is de timer functie af te stellen tussen tot minuten.


Maten en modellen onder voorbehoud Montage tips - badkamerventilatorshop. Te lang in een ruimte staan met te veel decibel is slecht voor je gehoor. Blijf daarom nooit te lang in deze ruimte of gebruik gehoorbescherming. Binnen Nederland worden al onze producten gratis verzonden. Heel eenvoudig te monteren.


Heb hem via een schakelaar met afstandsbediening in het stopcontact aangesloten (op de zolder. Oud huis, ongebruikelijke constructie) en heb de vochtsensor zo gevoelig mogelijk ingesteld zodat de ventilator aan gaat zodra ik de stroom aan zet. Hierdoor kan ik hem ook zelf uitzetten wanneer ik wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts