woensdag 14 maart 2018

Gordijnen rol

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!

Mooi wonen en altijd verrassende acties. Geleverd in een aantal werkdagen! Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze. Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis. Duo rolgordijnen zijn zeer trendy op het moment!


Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Binnen ons assortiment vind je goede zonwerende rolgordijnen met warmtewerende kwaliteiten, ideaal voor open ruimtes in huis. We hadden te veel besteld en deze gordijnen zijn over. Ontdek ( Rol ) gordijnen in de heine online-shop. Op het gebied van Sale bieden wij een grote variatie voor iedere smaak Ga nu shoppen op heine-shop.


Transparante rolgordijnen hebben vooral een decoratieve functie. Ze geven je kamer sfeer en iets meer privacy dan geen gordijnen voor je raam. Als je de rolgordijnen naar beneden doet, dan kun je toch blijven genieten van het daglicht. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Gordijnen en overgordijnen.


Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Er zijn zoveel mogelijkheden. Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie. Daardoor komen je ramen nog mooier uit.


HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie.

Op zoek naar raambekleding, tegen zon, inkijk of voor verduistering? Wat je behoefte ook is, HEMA gordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte en voor elk moment. Maar ook als je de stof, het materiaal en de afwerking helemaal zelf wilt bepalen. Ja, we leveren ook verduisterende duo rolgordijnen. Zo kun je met rolgordijnen op maat je ideale raambekleding.


De stoffen van deze gordijnen beschikken over transparante en verduisterende banen. Onze verduisterende duo rolgordijnen bevatten dim-out stoffen. Deze stoffen blokkeren vrijwel al het licht.


Ze zijn echter niet 1procent lichtdicht. PVC Strokengordijn op rol. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.


Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts