dinsdag 20 maart 2018

Stobag zonwering

Stobag zonwering

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 95. STOBAG zonnerolgordijnen worden individueel geproduceerd. Het zijn allemaal unicaten: het klassieke zonnerolgordijn, de zonwering voor de veranda, de pergola uit textiel, de vrijstaande zonwering of het glazen dak.


Stobag zonwering

Onze zon- en weerbeschermingsoplossingen voor huis en tuin zijn een veilige bescherming tegen de zon. Een pergolascherm geeft een terras of tuin een mediterraan karakter. U kunt ook kiezen uit terrasschermen die de horizontale en verticale zonwering gecombineerd in één systeem.


STOBAG cassetteschermen zorgen voor comfortabele zonwering vanuit de veilige box. Cassetteschermen zijn bijzonder goed beschermde schermen met scharnierarmen of telescopische armen. In gesloten toestand beschermt de elegante en corrosiebestendige aluminiumcassette de doek en de mechanische delen efficiënt tegen omgevingsinvloeden zoals neerslag, storm of ook vervuiling. Zonnestralen kunnen een veranda tot meer dan 60°C opwarmen - teveel voor mens, dier en planten.


Stobag zonwering

Opdat de temperatuur achter de glazen oppervlakken ook in de zomer aangenaam blijft, biedt STOBAG een uitgebreid assortiment aan textiele zonweringsystemen voor de veranda. STOBAG – pergolino Dankzij de bewezen sterkte van het terrasscherm Pergolina op grotere afmetingen, kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen. Glazen gevels zijn nog steeds trendy: verticale textiel- zonweringen dragen aanzienlijk bij tot de verlaging van het energieverbruik in een gebouw. Architecten maken gebruik van dit voordeel, en zetten zonwering vaak in als vormgevend element aan het gebouw.


Met STOBAG heb je keuze uit verschillende productoplossingen. Zo vind je altijd terrasschermen die aansluiten op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor terrasschermen die de horizontale en verticale zonwering gecombineerd in een systeem aanbieden. De STOBAG terrasschermen zijn individueel en op maat verkrijgbaar. Als toonaangevende Zwitserse fabrikant van allerlei soorten maatwerk zonwerings- en beschaduwingssystemen (zonnerolgordijnen, zonneluifels of terrasdaken) als zon- en weerbescherming of bescherming tegen inkijk breiden wij uw woonruimte naar buiten toe uit.


Dien uw aanvraag in bij uw. Maak een keuze uit de goot- en liggerprofielen en pas hetsysteem aan naar uw wens. Met het geïntegreerde zonweringssysteem kunt u zelfs op de warmste dagen genieten van uw overkapping.


Beschermt tegen zon, wind en regen. U bent beschermd tegen de zon of tegen de regen. Daarnaast is het mogelijk om achteraf nog zijdelingse en frontale zonwering te monteren. Moderne subtiele staanders ondersteunen de geleiders en bieden een stabiele windvaste constructie.


Het is niet voor niets dat bijna alle typen met gasdrukveren. De gasdrukveren in de geleiders zorgen voor een optimale. Het zijn allemaal unieke producten: het klassieke zonnescherm, de zonwering voor de veranda, de pergola uit textiel, de vrijstaande zonwering of het glazen dak. Premium Zwitserse kwaliteit. Stobag onderscheid zich door de sterke en.


Uw gevel wordt minimaal belast door de unieke pergola constructie. Kom tot rust in de buitenlucht, ervaar het comfort van een betrouwbare bescherming tegen zon, wind en regen en geniet van het spel van licht en schaduw. De buren rennen naar binnen, maar u kunt gerust blijven zitten en genieten van uw glazen overkapping. Deze overkapping is standaard leverbaar met zonwering : bovenop, met vaste zijwanden, met een gedeeltelijke spie of juist met glazen schuifwanden.


Verleng uw zomer thuis door een terrasoverkapping met geïntegreerde zonwering. Terrasoverkapping Terrado Stobag. STOBAG kenmerkt zich door de unieke combinatie tussen kwaliteit, technologie en design.


Voor zowel de particuliere als zakelijke markt biedt het Zwitserse merk uitkomst. Hier vind u de stoffen uit de STOBAG -collectie een hightech-textielproduct van premiumkwaliteit. Laat u inspireren en overtuigen door onze grote kleurkeuze en de bijzondere eigenschappen van onze UV-geteste acrylstoffen. Deco Zonwering : uw STOBAG toppartner in Brabant.


Stobag zonwering

Samen met de toonaangevende Zwitserse fabrikant breiden wij uw woonruimte naar buiten toe uit! Of het nu gaat om een terras, gevel of serre, uw speciale wensen staan bij ons altijd vooraan. Daarom leveren wij allerlei soorten zonwering en glasdaksystemen op maat van onder andere het merk STOBAG.


Sebrechts Zonwering is uw adres voor alles op het gebied van rolluiken, buiten- en binnenzonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts