dinsdag 27 maart 2018

Shutters jasno

Bekijk ons kwalitatieve, voordelige aanbod online. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkope Jaloezieën nodig?


Ervaar JASNO shutters , jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen zelf bij een van onze deskundige dealers.

Zij adviseren je graag over onze raambekleding. De verrassende schoonheid van JASNO shutters en jaloezieën zit ‘m in de ongeëvenaarde kwaliteit en onze passie voor. Ze zijn stijlvol, tijdloos, functioneel en een pronkstuk bij elk raam en in elk interieur. De shutters van JASNO passen voor elk badkamerraam, dakraam, draai-kiep-raam, in de serre en erker, of deze nu hoekig of rond is.


Laat je huis stralen met JASNO raambekleding. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Er zijn veel verschillende merken shutters op de markt.


Van badkamerraam tot complete woning.

Or experience JASNO shutters , blinds, roman blinds and vertical blinds for yourself, at one of our expert dealers. They will be delighted to advise you on the shapes and materials available for our window decorations. Download the JASNO app to see what shutters or blinds would look like, in your home.


Jasno shutters zijn niet zomaar zonwering. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy. DE SHUTTER SPECIALIST VAN DE BENELUX!


Ontdek de vele voordelen die onze shutters bieden en haal iets bijzonders in huis. U zult verliefd worden op de uitstraling, de duurzaamheid en de unieke sfeer die u met de houten luiken met lamelpanelen creëert in uw huis. Bij de Ecowood shutter is geen dubbelhang, speciale vormen of gemotoriseerde bediening mogelijk. De shutters zijn leverbaar in de vijf meest gevraagde wit tinten uit de JASNO -collectie. Een shutter heeft u al vanaf € 33– per m2.


Shutterkoning is de nummer in shutters. Sfeervolleshutters is landelijk de goedkoopste. Kom langs bij een verkooppunt in uw omgeving. Beste kwaliteit op maat gemaakt.


We zijn ook zeer trots om Select Store van JASNO te zijn. Ook de houten jaloezieën, folds en swings zijn net wat anders!

In onze showroom kun je verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als je de (globale) maten van uw ramen meeneemt, kunnen we een kostenindicatie geven. JASNO shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei ramen: van erker tot dakraam en van keukenraam tot schuifpui. Maar denk ook aan speciale raamvormen zoals ron schuin en getoogd.


De medewerkers van Interieurstek zijn opgeleid door JASNO en adviseren je vakkundig. JASNO shutters zijn verkrijgbaar in vier verschillende soorten: Primewoo Ecowoo Ecowood Plus en Aqualine. De Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische, FSC-gecertificeerde white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerf structuur.


Houten shutters en blinds op maat Van klassiek tot modern: bij Interieurstek vindt u het complete assortiment JASNO raamdecoratie, passend bij elk interieur. Wij zijn als JASNO select store. De houten shutter luiken zijn geschikt voor elk interieur, eenvoudig te monteren en gemakkelijk in onderhoud.


Daarbij zijn shutters makkelijk schoon te houden en vrijwel overal toe te passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts