vrijdag 9 maart 2018

Vacature interieurvormgever

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.


Er worden dagelijks nieuwe carrièremogelijkheden voor interieurvormgever toegevoegd op SimplyHired. Vind zonder stress een nieuwe baan als interieurvormgever op SimplyHired. België en in het buitenland.


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Interieurvormgever vacatures beschikbaar in Aalst op Indeed. Ben je klantgericht en kan je de noden van de klant omzetten tot de juiste verwachtingen? Dan is deze job perfect voor jou.


Vacature interieurvormgever

Je stelt een offerte op en volgt deze op voor de uitvoering. Ben jij sociaal, positief en servicegericht? Toe aan een nieuwe baan in de techniek? Een interieurvormgever ontwikkelt nieuwe vormgevingsconcepten op het gebied van woning- en projectinrichting, kleinschalige architectuur en meubelvormgeving.


Ook het verbouwen van ruimtes en panden behoort tot zijn vakgebied. Ruimtelijk en constructief denken is daarbij van groot belang. Als interieurvormgever ben jij een zeer belangrijke spil in de organisatie. Bekijk de vacature en solliciteer snel online!


Onze Accent Construct kantoren zijn gesloten vanaf december t. FB vernieuwt uw interieur zonder zorgen. Een creatieve interieurvormgever die met passie ‘Home by Hyboma’ wil helpen uitbouwen. Klanten vragen aan jou deskundig advies bij het maken van hun keuzes voor de afwerking van hun woning.


Vacatures Verkoper- interieurvormgever. Grote kans dat jij gelukkig gaat worden bij Architex Solliciteer direct. De vacature zit meerdere keren in onze jobdatabank.


Vacature interieurvormgever

De sollicitatieprocedure klopt niet. Hier vind je de vacatures die momenteel open staan. Daarnaast maken wij graag kennis met talent. Kun je iets toevoegen aan onze organisatie? Benut uw professionele netwerk en vind een baan.


WAKKERARCHITECTEN ZOEKT EEN ENTHOUSIASTE BOUWKUNDIG TEKENAAR. Beste werkgevers in Antwerpen. Online zoeken naar vacatures , banen en werk als interieur ontwerper. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Ga aan de slag in een klantenbegeleider, projectontwikkelaar, architecte functie of ontdek alle andere Binnenhuisarchitect. Je hebt een passie voor interieur, voelt je thuis in een klein team en kunt zelfstandig werken. Je werkt hands-on en hebt geen tot 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts