maandag 26 maart 2018

Rolgordijn 270 breed

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

NL levert uw rolgordijn 2breed. Wij zijn specialist in vaste maten en op maat gemaakte rolgordijnen (tot meter) en leveren enkel top kwaliteit rolgordijnen van het A-Merk Verano. Kwalitatieve Nederlandse raamdecoratie met jaar garantie. RolgordijnenExpert is marktleider met 250. We hanteren korte levertijden en bieden u twee jaar garantie op onze stoffen.


Wij van Mijnrolgordijnopmaat. Dit is vergelijkbaar met het systeem van een rolgordijn.

Bent u op zoek naar een duo rolgordijn voor in uw woonkamer of slaapkamer? Dan bent u bij ons op de juiste webshop terecht gekomen. Wij maken duo rolgordijnen 2breed speciaal voor u op maat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.


Dat bij ons XL staat voor extra breed tot maximaal 2cm. Het is een sterk doek en de twee generatie duo rolgordijn stof die uitgevonden is. Door gebruik van dikkere horizontale garens wordt deze stof zonder een lijmbad gefixeerd waardoor deze iets gemakkelijker in onderhoud is.


Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI.


Een aparte categorie zijn de rolgordijnen voor vochtige kamers zoals badkamers. Deze gordijnen hebben speciale stoffen. Selecteer deze optie in het bestelproces. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.


Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Goedkoper Dan In De Winkel. Kies uit 9producten vanaf € 100.

Dit product wordt geheel op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Extra hoog of extra breed ? Alle mogelijk maten beschikbaar. Geef uw maten online door en wij maken het rolgordijn op maat binnen 5-werkdagen (en leveren deze gratis thuis bij u af). Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis?


Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. De BLACKOUT lijn bevat een grote verscheidenheid aan stoffen van topkwaliteit, de achterkant van de rolgordijnen is licht van kleur wat ervoor zorgt dat het zonlicht weerkaatst wordt en het rolgordijn verduisterend is. Door de universele montagebeugels kan het rolgordijn zowel op het plafond als op het kozijn bevestigd worden.


Duo rolgordijn 2breed op maat laten maken Gegarandeerd de beste prijs! Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Breed aanbod rolgordijnen op maat Met rolgordijnen bepaal je eenvoudig zelf de hoeveelheid lichtinval in huis. Tevens dienen rolgordijnen als extra isolatie in huis.


We hebben ze in effen kleuren, maar ook met patronen en felle kleuren. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts