woensdag 7 maart 2018

Velux horizontaal duo

Velux horizontaal duo

Te installeren binnen minuten. Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Horizontaal duo GGU MKSK0W211. Bestel direct de perfecte maat! VELUX montagepartner in uw buurt.


Het daglichtsysteem wordt geleverd incl. Een pasklaar isolatieframe tussen het dakraamkozijn en de dakconstructie verminderd de kans op warmteverlies. Het frame is gemaakt van polyethyleen en wordt. De dakramen sluiten aan met een koppelgootstuk, die een tussenruimte van 10cm bieden. Onze monteurs hebben tevens de binnenaftimmering verzorgd.


Er komt meer daglicht binnen dan normaal, maar twee dakramen bieden ook de mogelijkheid voor meer frisse lucht. Wilt u meer visuele ruimte aan de kamer toevoegen? Dan is de horizontaal duo ook de oplossing.


Verticaal duo GGL MKSK0W121. De leverancier voor al uw dakramen, raamdecoratie en accessoires. Eenvoudig als pakket te bes. Velux horizontaal duo MK04.


Koppelafstand van de dakramen is 100mm of mm. Verder hebben wij de dakramen aan de binnenzijde nog afgewerkt met wit afgelakte platen en koplatten, waardoor de klant direct optimaal kan genieten van de dakramen. Dakraam plaatsen in Hoofddorp?


Dat zijn dakramen die aan elkaar worden gekoppeld met EKW koppelgootstukken. Met een koppelafstand van centimeter worden de ramen naadloos aan elkaar aangesloten. En ineens heb je een enorme hoeveelheid licht op je zolder! Het is altijd weer mooi om te zien hoe een zolder kan veranderen in een lichte ruimte door het plaatsen van één of meer dakramen.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Wilt u twee tuimelvensters boven elkaar koppelen? Zeer geschikt voor het creeren van meer daglicht in de woning. Het bovenste dagraam zorgt voor meer daglicht dieper in de woning.


Velux horizontaal duo

Vind hier technische informatie, prijzen, afmetingen, adviezen en brochures. Kies uw dakvenster en bestel LuXtra Daglichtsystemen horizontaal met Duo of Triple koppelgootstuk. Wil jij meerdere dakramen koppelen? Zo zorg je voor meer daglicht en uitzicht. Standaard op 100mm (10cm) afstand of op 18mm afstand.


Zelfs 40mm verdiept ingebouwd. Lees meer over het velux koppelgootstuk en maak je keuze! Deze woonkamer in Leiden hebben we van extra daglicht voorzien door een daglichtsysteem horizontaal duo te monteren. Om het schrootjes plafond niet teveel uit balans te halen hebben we deze vensters ook met meranti schroten afgetimmerd.


Velux horizontaal duo

In de DAKRAAM ONDERDELEN SHOP kunt u de meest voorkomende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts