woensdag 7 maart 2018

Leolux volare showroommodel

Laat je inspireren door ons grote aanbod Volare. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kunst en design sluiten naadloos op elkaar aan.


De ontwerpers van Leolux worden bijgestaan door creatievelingen uit verschillende disciplines, zoals architecten, fotografen, stylisten en nog meer.

Scylla Flavours Black Bean fauteuil met hoge rug incl. Bekijk alles met leolux volare ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! En dat is reden voor een feestelijke actie. Leolux Volare maakt al jaar deel uit van de Leolux -collectie.


De stijlvolle fauteuil is namelijk extra aantrekkelijk geprijsd in de leersoorten Senso en Danza en de stoffen Loft en Maple. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Op zoek naar een aanbieding? U kunt altijd wel een showroommodel of scherpe aanbieding gebruiken. Daarom is het voor u een uitkomst dat Brok Interieur deze showroommodellen in de aanbieding heeft.


Er moet weer ruimte gemaakt worden in onze showroom. Dit zowel in kleur en materiaal, als in comfort en bekleding. De zitideeën die worden gecreëerd door Leolux zitten vol emotie, luxe en gemak.


Droomt u eveneens van een huis vol prachtige, persoonlijke meubels van hoge kwaliteit, sfeer en karakter? Op meubelpagina vindt u een compleet overzicht van Leolux design. Tijdens de Factory Outlet biedt Leolux u de gelegenheid om beurs- en showroommodellen aan te schaffen tegen een sterk gereduceerde prijs. Deze collectie wisselt continu en wij kunnen deze niet online aankondigen.


Wij nodigen u van harte uit om zelf een kijkje te komen nemen. Jan Armgardt creëerde met Volare een meer eigentijdse variant. Vind hier de onderdelen voor uw Volare meubel. In onze Leolux Studio tonen wij graag de nieuwste modellen en hiervoor maken we graag plaats door de oudere modellen uit te verkopen. Bezoek dan zeker onze Leolux Outlet website of breng een bezoek aan onze winkel voor nog meer Leolux showroom aanbiedingen.


De Volare design meubelen van Leolux verwijzen met hun design terug naar begin vorige eeuw. Dit ruim 1jaar oude design is gegoten in een eigentijds jasje. Hij heeft de minimalistische uitstraling behouden.

Echter heeft hij een verbeterd comfort. Naast comfort geeft deze de fauteuil dan ook een luxe touch. Dit komt namelijk door zijn doorgestikte kussens. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere.


Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Fauteuil Volare van Leolux is leverbaar in diverse stoffen en leersoorten, met bijpassende poef. Voor het metalen frame heeft u keuze uit diverse Epoxy-kleuren of lak.


Deze meuebelen kunnen wij dan ook tegen zeer hoge kortingen aanbieden als showroommodel om weer plaats te maken voor de nieuwste collecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts