woensdag 7 maart 2018

Screen gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Daarnaast draagt een screen rolgordijn bij aan je privacy. Met een screen rolgordijn op maat kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte maat. Jij stelt het rolgordijn van begin tot eind samen zoals jij hem wenst, de mogelijkheden zijn groot. Welk screen rolgordijn op maat kies jij?


Dit maatwerk rolgordijn is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige screen stof. Ook grote screens doe je eenvoudig en zonder moeite op en neer met een krachtige Somfy motor. Vaste of draadloze bediening.


Met een Somfy motor in je screens is het bedienen van je zonwering kinderlijk eenvoudig.

Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant. Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft. Indoor screens worden met een inox bevestigingssysteem discreet gemonteerd op het plafon de muur of het raamkozijn en kunnen een glasoppervlak tot 18m² zonvrij maken.


Vind verandazeilen, doeken en (rol) gordijnen op Verandagordijnen. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. ZonEx biedt u de hoogste kwaliteit en de beste service tegen scherpe prijzen.


Je kunt je raambekleding volledig afstemmen op jouw persoonlijke stijl! Zo hebben we gordijnen in de mooiste trendkleuren en hippe dessins. Kwantum biedt een breed assortiment aan goedkope raambekleding en raamdecoratie: voor de laagste prijs van Nederland.


Wil je geen enkele aanbieding voor gordijnen en raamdecoratie missen? Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Alle onze zonwering screens zijn elektrisch en voorzien van een Somfy motor.


De Somfy screens kun je bestellen met een Somfy RTS of een Somfy i. Zonwering buiten screens zijn dé ideale oplossing voor het koel houden van je woning. Je kunt de screens kopen in onze showroom of bestellen via onze webshop.

Screens buitenzonwering bestellen. Vind de beste selectie screen gordijnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit screen gordijnen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Dus we hebben een semi transparant rolgordijn gekocht bij ikea (wit, kostte een euro of geloof ik, niet heel duur) en die past precies voor het grote middelste raam. Dan doen we ook nog de gordijnen dicht voor de zijramen en dan is het te doen.


Ik vind een screen eigenlijk niet zo mooi, markiezen vind ik ook niet mooi. Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?


Ik bel u graag vrijblijvend. Voel je thuis bij Decorette! Ontdek ons ruime assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts