vrijdag 23 maart 2018

Ontvetten keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Keukenplanner en vind jouw Ideale Keuken.


Een keuken wordt vaak grondig gebruikt. Koken kan voor veel mensen een hobby zijn, de keuken ontvetten daarentegen zijn de meeste mensen geen liefhebber van.

Het schoonmaken van je keuken is figuurlijk niet de meest vette klus, daarentegen letterlijk helaas wel, maar het moet toch gebeuren. Wil je weten hoe je deze vervelende klus binnen twee uur geklaard hebt met als eindresultaat een brandschone en vetvrije keuken ? Lees dan vooral deze blog. Ontvetten is essentieel voor je schilderwerk. Het is de basis van een goed eindresultaat. Er zijn producten op de markt die zowel ontvetten als ontkalken.


De keuken is de plek waar het hele gezin vaak samenkomt. Er wordt gegeten, gekookt, gelachen en geleefd. Dit betekent dat er een rommel en vuil achterblijft, zowel aan het oppervlak als tussen allerlei gaatjes en kieren. Ondanks een goede afzuiging wordt een keuken dagelijks blootgesteld aan vet en vocht. Na gebruik van een keuken is het verstandig om direct de keuken even af te nemen.


Dit voorkomt achteraf veel werk en bovendien blijft uw keuken in optimale conditie. Wij hebben een aantal waardevolle tips voor u op een rij gezet voor het schoonmaken van uw keuken. Verder is het erg handig om een aantal goede plantenspuiten te hebben.


Daarom is het erg belangrijk dat de keuken hygïenisch schoon is.

Omdat er een aantal plaatsen in de keuken moeilijk schoon te maken zijn, worden die vaak vergeten. Appelazijn bevat biologische zuren die als ‘ontvetters’ werken. Ze hebben dit effect wanneer je het middel op bepaalde oppervlakken wrijft. Bestel middelen om te ontvetten bij ThuisSchoonmaken. Met een goede middelen maakt u uw keuken makkelijk schoon, zeker als u hierbij ook goede schoonmaakproducten gebruikt.


In ons assortiment zijn er verschillende opties beschikbaar zodat u kunt kijken wat er bij uw keuken past. In specifiek de keuken kunnen de tegelvoegen vet worden. Als je (bijna) elke dag kookt dan is de kans groot dat de tegels en de voegen vettig zijn.


Zorg er ook voor dat je de keuken voldoende ventileert als je spiritus gebruikt. Een vette keuken schoonmaken hoeft echt niet zo intensief te zijn als een flinke sessie in de sportschool. Volg de stappen in dit artikel en een goed ontvettend schoonmaakproduct doet het harde werk voor je. Zijn er speciale verfsoorten voor de keuken (tot de hoogte van de keukenkastjes is het betegeld dus hoeft niet perse heel afneembaar te zijn) of kan ik elke latex er overheen schilderen? En is wit wel de juiste kleur voor een keuken en is het beter een wit met een kleine kleur erin te kiezen.


Keukenkastjes die aan de buitenkant met meubelwas behandeld zijn geven je keuken een warme en glanzende uitstraling doordat het echte karakter van het hout naar voren komt. De meeste soorten meubelwas zullen je meubels erg laten glanzen of juist een klein beetje. Kies dus meubelwas uit die bij je voorkeuren en de stijl van je keuken past. Oude niet-poreuze verflagen: Was de muren af met een neutraal reinigingsmiddel of ontvet ze indien nodig met een aangepaste ontvetter of ammoniakwater (deel ammoniak op delen water).


Spoel goed na en laat drogen. Gipsplaten: Verwijder stof met een zachte borstel. Na enige tijd kleeft er altijd vettig vuil aan een afzuigkap.


Met de gebruikelijke middelen kun je de vette aanslag meestal niet verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts