donderdag 29 maart 2018

Sticker speelgoedkist

Bovendien zien ze er ook superleuk uit. Direct uit voorraad leverbaar dus altijd snel in huis! Afmeting: De gekozen afmeting is de totale lengte van de sticker inclusief afbeelding. De hoogte van de sticker is dus naar verhouding.


Gratis verzenden en gratis retourneren.

Vandaag bestel donderdag in huis! Een uniek, persoonlijk en duurzaam kraamcadeau of verjaardagscadeau dat jarenlang meegaat! Te gebruiken als speelgoedkist of bewaarkist voor dierbare babyspulletjes. Om te koesteren en later mee te geven. Altijd eerst een ontwerpvoorstel ter goedkeuring!


Sticker cirkel eigen tekst container, voordeur, speelgoedkist kopen ? Kies een kleur en maat, u ziet direct hoe de sticker eruit komt te zien. Vervolgens produceren wij de speelgoedkist naamstickers geheel naar wens.

De speelgoedkist naamstickers aanbrengen is eenvoudig en kan in één geheel. Het enige dat op de ondergrond blijft zitten zijn de plakletters. Er zitten dus geen transparante randen aan onze speelgoedkist stickers. Op de foto zie je de kleur zwart. Hij is in verschillende kleuren te bestellen.


De afmeting van de gehele sticker is ca. Past alleen gevouwen door de brievenbus. Selecteer anders bij verzendkosten pakketpost binnen Nederland.


Iedere sticker wordt op maat gemaakt en hoe groot de sticker uiteindelijk zal zijn, hangt af van het model kist maar ook van de lengte van de naam. Wij zorgen er altijd voor dat de sticker de juiste verhouding heeft en perfect past op de door jouw bestelde speelgoedkist. Een speelgoedkist met naam is eenvoudig te bestellen via onze webshop. Krukken zitbanken online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Speelgoedkisten bij uw OpbergSpecialist.


Met deze prachtige muursticker met de naam van jouw zoon of dochter heb je echt een eye catcher op de kinderkamer. Of ander ontwerp, zoals behang, illustraties, knuffel, alles is mogelijk!

De verfspat krijgt een kleur en de naam wordt eruit gesneden. Je kunt helemaal zelf de kleur kiezen. Overzicht Leuke stickerset. De naamsticker kan gemakkelijk op de speelgoedkist worden geplakt.


De complete zijkanten van de kist werd voorzien van een mat gelamineerde full colour sticker van het geboortekaartje. Gebruikte materialen: Witte speelgoedkist van Stoerekisten. Ook op zoek naar stickers ? Onze speelgoedkisten zijn een speciale categorie. Ze zijn namelijk, samen met een aantal andere producten, op te pimpen op een wel erg leuke manier. Zoals je zult zien bij het kiezen van de mooiste speelgoedkist , is het mogelijk om een sticker mee te bestellen.


Ook te gebruiken als opbergkist waarin je al het speelgoe knuffels e. Met een rakel wrijf je eerst het transferpapier goed tegen de sticker waarna je de sticker los haalt van het vel. Wrijf vervolgens nogmaal een aantal keer over het transferpapier heen met de zachte kant van de rakel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts