dinsdag 20 maart 2018

Leolux chaise longue

Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur.

Bekijk ze in onze webshop of bezoek onze showroom. Nieuwsgierig geworden naar een meubel op onze webshop? Kom eens langs in onze showroom. Bestel aanbiedingen snel online.


Ja, maar deze “multifunctional” heeft meer mogelijkheden. Door de rug licht te tillen, draait hij graden links- of rechtsom. Zo verandert de chaise longue in een comfortabele zitplaats met een extra zitplaats ernaast.

Mag eventueel direct opgehaald worden. Leolux chaise longue lichtgrijs! Daarnaast lijkt de zitting te zweven door de ranke poten. Kortom deze stoel laat u heerlijk ontspannen. De poten zijn van staal en de pootdoppen van kunststof zwart met vilt.


De Chaise Longue is bekleed met stof. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs. Fraaie en bijzondere leolux beluga design chaise longue. Het kunsstof frame van deze walvis is bekleed met.


Uitvoering: arm smal hoog. Bekleding: in zwart leer (Noli 1Argento) Nu als showroommodel verkrijgbaar van € 5. Koop en verkoop chaisse longue leolux eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen die niet iedereen wil zijn!

Vind chaise longue als je nu zoekt. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Een schitterende en opvallende relax fauteuil ontworpen door de Nederlandse designer Edward van Vliet, die zich liet inspireren door de luxe interieurs uit de 19e eeuw. De Jill heeft maar liefst een zit diepte van 1centimeter. Het model Paleta kent een uitgebreid programma met diverse elementen. Is het een chaise longue ? De rug kan worden gekozen in laag of.


De titel zegt chaise longue , maar deze had het ook over een fauteuil kunnen hebben. Naast rechtop zitten kunt u op deze bank ook heerlijk wegzakken of liggen. In deze uitvoeringen is de Faya Lobi vervolgens weer te combineren met chaise longue en poef. En een chaise longue is een nóg luiere stoel. Zijn lange zitting is namelijk speciaal gemaakt om languit op te liggen luieren.


Letterijk vertaald uit het Frans betekent chaise longue ook ‘lange stoel’. Sommige chaise longues zijn onderdeel van een hoekbank, maar er zijn ook losstaande chaise longues die je als divan kan gebruiken. Pour celui qui aime sortir des sentiers battus. Stijlvol ontspannen op een chaise longue. Een chaise longue , ook wel longchair genoem is misschien wel het meest stijlvolle meubelstuk voor in je woonkamer.


Deze combinatie van bank en fauteuil is te herkennen aan de lange zitting en de leuning aan twee kanten: een rugleuning en slechts één armleuning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts