dinsdag 13 maart 2018

Glas in lood spiegel

Glas voor een spiegel kopen? Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Eenvoudig op maat te bestellen.


Glas in lood spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Nu ook achteraf te betalen. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens.


Bestel Spiegel online of kom langs in de showroom in Tiel. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ik verkoop dit omdat ik er geen.


Rand uitgevoerd in opaak glas. Ovale spiegel met rand glas in lood. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dat een glas in lood raam bij iedere interieurstijl kan passen, komt doordat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Glaskoning biedt namelijk een diversiteit aan opties, zodat u evengoed een keuze kunt maken voor glas in lood dat bij een moderne stijl moet passen of juist meer afgestemd dient te worden om de klassieke stijl te benadrukken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind glas in lood het nu op Kensaq.


Leuk klein spiegeltje met een mooie rand van glas in lood. Ideaal voor in de hal of in het toilet. Reeds voorzien van een ketting dus hij kan direct opgehangen worden.


We hebben al veel projecten met glas in lood ramen uitgevoerd. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd en zijn we toonaangevend op het gebied van glas in lood. Wij kunnen ook u spiegel op maat snijden volgens uw eigen ontwerp. Maar niet alleen voor spiegels op maat kunt u bij ons terecht.


Glas in lood spiegel

Glashandel Accuraat uit Amsterdam levert oa de volgende glasproducten: Spiegels op maat. Glazen (badkamer)deuren en tafels. Wij zijn uw glashandel in Den Haag, specialist op het gebied van glasambacht, glasherstel en glastechniek.


Wij houden meer dan 1ton glas op voorraad. Wij maken en verkopen onder andere spiegels , tafelbladen, keukenachterwanden, hardglazen deuren, dubbel glas en glas in lood op maat en kunnen dit ook voor u monteren. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Wij beheersen klassieke en moderne technieken en geven zo uw glas of spiegel precies de juiste look.


Glas in lood spiegel

De Westlandse Glashandel levert en plaatst alle soorten glas. Bij Glasatelier Edelglas zit je goed voor mooie ontwerpen voor binnen- als buitendeuren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een glas in lood raam in de voordeur. U bent van harte welkom op onze site en in ons atelier.


Groetjes Cees en Martine van der Heijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts