vrijdag 30 maart 2018

Wooninspiratie industrieel

Wooninspiratie industrieel

Wooninspiraties online bestellen. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Een industrieel interieur is goed te mixen met andere woonstijlen en daardoor erg populair. Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren. Je ziet ze in echte oude en originele uitvoeringen, maar ook steeds vaker als nieuw geproduceerde lamp. Industrieel interieur woonkamer.


Een woonkamer met een industrieel interieur heb je snel toegepast in je huis. De stijl kenmerkt zich door robuuste en ruwe materialen en vormen. Dit kan gecombineerd worden met donkere kleuren op de muur.


In een industrieel interieur komt een vloer van beton vaak voor. Bekijk het bord wooninspiratie industrieel van dehewihome op Pinterest. Hier vind je de leukste wooninspiratie als je van de industrial look houdt.


Iedere week vind je nieuwe woonideeën op. Wanneer je een industrieel interieur wilt creëren door het hele huis, zorg er dan voor dat je gebruik maakt van contrasten binnen de materialen steen, metaal, glas en leer. Interieurinspiratie voor het creëren van een industrieel interieur vind je hier. Niet alleen woonideeën en interieuradvies, maar je kunt ook contact leggen met stylisten en interieurarchitecten die zich specialiseren in deze woonstijl.


WallArtVoor een moderne industriele uitstraling kies je voor metalen wanddecoratie. Onze WallArt is voor iedere ruimte geschikt, en is een aanwist voor je interieur. Een perfecte match: industrieel meets naturel. Wat ook erg mooi combineert met industrieel is een interieur met een witte basis en licht hout.


Door te kiezen voor rust komt een stalen industriële kruk heel mooi naar voren en wordt het echt een eyecatcher in je interieur. Ook erg stijlvol hierbij is een klein vitrinewandkastje van staal en glas. Raak je door onze wooninspiratie en woonideeën zo geïnspireer dat je iets concreets wil doen met je inspiratie? Woontrendz inspireert niet alleen, maar helpt je verder. Naast het delen van nieuwe woontrends en fantastische wooninspiratie , plaatsen we waar mogelijk ook zoveel mogelijk nuttige en handige aanvullende informatie.


Lees hier de nieuwste artikelen en raak geïnspireerd! Creëer je eigen kledingrek, maak zelf een loungebank, schilder je muur in dié verrassende kleur of doe iets vernieuwends en creatiefs met leuke interieur accessoires door onze wooninspiratie , tips en ideeën. Maar dit hoeft absoluut niet het geval te zijn. Voeg een carpet toe aan je inrichting of een mooi plaid.


Wooninspiratie industrieel

Ook een paar ronde vormen kunnen zorgen voor een zachtere uitstraling. Hoe gaaf is deze ronde openhaard? Het is slechts een deel van je interieur, maar het heeft grote impact.


Op die manier komt de woonstijl pas echt tot uitdrukking. Het kantoor van Fouris gevestigd in Clerkenwell in Londen. Het is gelegen in een industrieel pand met stoere details zoals grote industriële raampartijen, bakstenen muren, dikke betonnen pilaren en zichtbare leidingen. Wat erg bijzonder is, is dat ze het kantoor volledig zelf hebben ontworpen en ingericht.


Wooninspiratie industrieel

Wat is jouw smaak, welke materialen hebben jouw voorkeur en wat is jouw idee bij ‘ industrieel ’? Toch zijn er wel richtlijnen waaraan vrijwel elke industriële inrichting voldoet, namelijk het gebruik van ruwe materialen en een ongepolijste uitstraling. De meeste woontrends komen en gaan. Dit is waarschijnlijk ook geen trend meer, want wij zien dit niet meer zo snel verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts