maandag 26 maart 2018

Mos muur

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Kies uit 6producten vanaf € 00.


Mosmuur organiseert regelmatig events en rondleidingen in de nieuwe showroom. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de agenda en info. Verander muren in groene moswanden en de wereld wordt een stukje mooier.


Moss uw omgeving vergroenen en u zult het met ons eens zijn. Bij vele tevreden klanten is de pure schoonheid van moswanden al te bewonderen. Een verticale tuin tegen je muur zonder onderhoud.


Mos muur

De wandtegels “MossTile” zijn van Italiaanse tegelmaker Benetti Stone bestaat uit natuurlijk mos op een brandwerende tegel. Ze komen in verschillende kleuren (het mos wel te verstaan) dus je kunt ze zelf combineren tot je tevreden bent. Mos als kunstwerk aan de muur.


Deze unieke wereldkaart gemaakt van geprepareer onderhoudsvrij mos is dé eye-catcher in elk interieur! Mos , blikvanger in uw interieur. Mospanelen, mosschilderijen, moswanden. Mos is een prachtig natuurproduct geschikt voor toepassingen in elk interieur. Het is 1 natuurlijk, het zorgt voor een gevoel van welbehagen, het kan overal toegepast worden (ook op plekken waar geen daglicht komt), het is onderhoudsvrij én mos is een echte blikvanger.


Onder de naam Arto Mural brengen wij unieke schilderijen bestaande uit verschillende houtvarianten gecombineerd met mos. Een stukje natuur aan de muur , wij maken de mooiste creaties van mossen en andere duurzame elementen in elk formaat. Wil jij ook een mos schilderij?


Moswens is de specialist in moswanden, mosschilderijen en Junglewanden. Voor particulier en bedrijf. Ik kan wel bedrijven vinden die panelen met mos aanbieden maar deze vragen meer geld dan ik bereid ben eraan uit te geven. Toen is het idee ontstaan om zelf een moswand te gaan maken, alleen vind ik hier niet zoveel over.


Maar ook heeft er voordat wij hier kwamen wonen een klimop plant tegen de muur op gezeten. En die heeft enige sporen achter gelaten. Wie heeft hier ervaring mee.


De meeste groene muren bestaan uit een kant-en-klaar modulair pakket dat je zelf in elkaar zet of in elkaar laat zetten. Ze bestaan uit een frame dat in delen in elkaar wordt gezet en aan de muur vast kan worden gemaakt. Het meest gangbare systeem is een paneel dat je zowel tegen een bestaande muur kunt plaatsen maar ook losstaand zonder muur. Groene wanden zijn vernieuwen duurzaam en mooi.


Een groene moswand of mos muur is de mooiste in zijn soort. In ons ecosysteem zijn ze onmisbaar als zuurstofproducent, isolatiemateriaal en erosie stopper. Mossen zijn er altijd en overal.


Een DIY moswand maken in huis! Klinkt misschien gek, maar het kan. Deze letters van mos heb je een tijdje terug al voorbij zien komen in een van mijn blogs.


Mos muur

Ze zien er geweldig uit en je kunt ze ook zelf maken! Leuk om die kale muur van je schuur mee op te fleuren. Heb je wel eens gehoord van mosgraffiti? Mos graffiti is een originele manier om je muren , of iets anders, te versieren. Ook guerrilla tuinierders maken gebruik van mos graffiti om de boel op te vrolijken.


Ondanks dat het mos ‘graffiti’ heet, wordt het meestal met een dikke kwast. Mos die op de grond tussen je gazon groeit is niet geschikt om verticaal aan een muur te groeien. Dus zoek naar flinke stukken mos op een muur of in ieder geval op steen. Je hebt een paar flinke handen mos nodig. Liever te veel dan te weinig.


Mos muur

Meestal vind je wel mos in steegjes waar minder zon komt of aan de noordkant van bebouwing. Mos in je gazon ben je liever kwijt dan rijk! Zeker na een barre en natte winter, duikt mos al snel de kop op. Doordat het gras langzaam opstart bij lage temperaturen, kan mos in het voorjaar de overhand nemen.


Groene aanslag en mos op tegels, muren of terrassen is iets waar wij veel klachten over krijgen. Mensen ergeren zich aan het onverzorgde uiterlijk, en het is vaak nog spekglad ook! Gelukkig weten wij wel raad met dit probleem. Doe dit mos met yoghurt of karnemelk, een paar schepjes suiker en gebruikte koffieprut in een blender en mix dit goed door elkaar.


Breng dit vervolgens aan op de aarde die je vooral niet moet bemesten of kalk moet geven. Met dit mengsel kan je overigens ook schilderen en mosletters aanbrengen op muren , zelfs in je woonkamer zoals je hier kunt zien. De groene aanslag op een muur bestaat uit meestal uit algen, al komen mossen ook voor.


Hoe pak je dit slim aan en welke ecologisch product of middeltjes zijn er zoal. Hoe ontstaat groene aanslag op een muur ? Muren blootgesteld aan weer en wind verkleuren na verloop van tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts