vrijdag 9 maart 2018

Muur latex

Latex verf tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs.


Zoek naar witte verf op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit houdt in dat de muur mooi glad moet zijn om een strak resultaat te behalen, de verf verhult oneffenheden niet of nauwelijks. Kuiltjes, barstjes en oneffenheden zul je eerst moeten plamuren (of stuken).


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Waar verf jij de muren het liefste mee? Als het goed is, maakt dit geen verschil. Muurverf en latex zijn namelijk hetzelfde!


Hoe dat precies zit en waar die verschillende benamingen vandaan komen? Robin vertelt het in onderstaande video. We leggen het uitgebreid uit in dit blog.


Ook dan voor de zekerheid eerst fixeer gebruiken alvorens met latex af te werken. De latex houdt niet stand op de ondergrond. Is latex verf hetzelfde als witte muurverf?


Muur latex

Een andere naam voor muurverf is latex verf. Geef muren en plafonds een tweede leven met muurverf of latexverf. De muurverf en latex verf van Verfwinkel. Met de professionele merken van Verfwinkel.


In een handomdraai geef je de ruimte een heel ander uiterlijk. Met latex verf aan de muren creëer je een ruimtelijk gevoel in huis waardoor je meer kunt spelen met details! Voorstrijk dekkend voor latex (in wit) is een uitstekend dekkend voorbehandelingsmiddel voor diverse droge ondergronden, zoals schuur- en pleisterwerk en geschilderde muren. Het heft de zuigende werking van muren op. Zo heb je tijdens het echte verfwerk straks minder lagen nodig en voorkom je glansverschillen in de afwerklaag.


Een goede latex spuiter kan de wanden heel mooi egaal en streeploos verven. Als je een betonnen muur gaat verven, moet je uiteraard met dit materiaal rekening houden om een goed resultaat te bekomen. Een betonnen muur verven komt meer voor dan je denkt. Beton en cellenbeton zijn immers een veel gebruikt materiaal bij het.


Altijd de beste deal voor jou. Het probleem wordt veroorzaakt door de ondergrond op de muren. Er zijn twee oplossingen: Muur totaal afsteken zodat de oude kalkverf volledig verwijderd is. Hoe goed verf tegen boenen kan, wordt aangegeven met de ‘schrobklasse’.


Muur latex

Op de verpakking vind je schrobklassen van tot en met 5. Hoe lager, hoe beter de geverfde muur te reinigen is. Schrobklasse kan dus het best tegen schrobben, klasse het minst. De schrobklasse is belangrijk voor muren die snel vies worden.


Het simpele antwoord is: dat weet je niet. Pas na het schilderen met beide verven van dezelfde muur zie je het antwoord en dat gaat natuurlijk niemand doen. Donkere muur lichter maken. Vaak is dit echter wel het geval als je muur niet al dezelfde kleur was als hij wordt. En het geldt nog meer bij een donkere muur lichter maken.


Muur latex

Onbehandelde muren hebben vaak een zuigende werking. Deze muren kun je het beste eerst voorbehandelen met Histor Perfect Base Muur Voorstrijk. Deze vermindert de zuiging en zorgt voor een egaal, goed dekkend en prachtig resultaat.


Zit er al een oude, intacte muurverflaag op je muur ? Dan hoef je niet eerst voor te strijken. Bekijk je de instructie liever op film? Kijk dan hier de instructiefilm over het schilderen van nieuw gestuukte muren. Hierin wordt tevens uitgelegd hoe je voorstrijk gebruikt.


Wanneer gebruik je voorstrijk? We testen altijd vooraf of de muur voorstrijk nodig heeft. Dit kan gedaan worden door een natte doek of spons over de muur te halen. Eens in de zoveel tijd is het fijn om de muren en plafonds te voorzien van een frisse verflaag met latex. Soms willen mensen een bepaalde muur een kleurtje geven of bedenken zich toch om alle muren te sauzen ( witten ). Hierdoor is de kale witte muur tevoorschijn gekomen, en zit er nu dus ook reliëf in de muur.


Op muren kan zich op den duur allerlei stof en vuil ophopen en er kunnen strepen en vlekken op ontstaan. Je zult je verbazen hoeveel schoner en frisser een bepaalde plek in huis eruitziet nadat je de muren eens grondig. Omdat deze ruimtes regelmatig worden geschrob heeft KARWEI hier afwasbare muurverf voor. Bij muren zonder reinigbare verf wordt een plekje op de muur korrelig of glimt het als het wordt geboend.


Vandaar dat een reinigbare muurverf handig is voor als je kinderen in huis hebt die kunstwerkjes achterlaten op de muren. Vind witte verf het nu op Kensaq.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts