maandag 19 maart 2018

Schilderijrails ophangen

Schilderijrails ophangen

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Koop Artiteq ophangrails online met gratis verzending. Schilderij Ophangsysteem Wat is een schilderij ophangsysteem? Om een schilderij netjes op te kunnen hangen bestaan er handige ophangsystemen voor schilderijen en.


De functionaliteit is precies hetzelfde als traditionele houten schilderijrails : het ophangen van foto’s en schilderijen met draad en ophang haken. Dit maakt het gemakkelijk uw wanddecoraties aan te passen, te herschikken en fotolijstjes toe te voegen zonder het gebruik van gereedschap, schroeven of spijkers. Het gebruik van schilderijrails is niet meer weg te denken in het interieur van bedrijven en particulieren. Met een schilderij ophangsysteem kan je een schilderij ophangen zonder te boren en blijven de wanden mooi gaaf.


STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen, wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken. Het koord is gemakkelijk in te korten. Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt.


Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Aan de rails bevestig je een koord of staalkabel en door middel van ophanghaken kun je zo een schilderij ophangen.


Het schilderij hangt stevig aan de muur, op de gewenste hoogte en locatie. Dankzij de schilderijrails is het schilderij flexibel te verplaatsen en dankzij de haken is elke gewenste muurdecoratie mogelijk. Naast montagevideo’s treft u diverse ideeën en tips aan voor het ophangen van kunst.


Schilderijrails ophangen

STAS schilderijrails zijn een perfecte oplossing voor het moderne interieur, kantoren, musea en galerieën. Een fotolijst of schilderij ophangen is zeer eenvoudig met alle ophangsystemen van STAS. STAS: specialist in ophangsystemen! Onze webshop bevat talloze oplossingen om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen.


De schilderijrail is onderdeel van een totaal concept. U kunt uw fotolijsten en kaders snel en eenvoudig ophangen met één van de ArtiTeq ophangrailsen. Door gebruik te maken van een ophangrail kunt u de fotolijsten en kaders ophangen en rangschikken in diverse hoogtes en zelfs verplaatsen van links naar rechts. Als u deze ophangrail van Ikea heeft aangeschaft en u wilt zwaardere schilderijen ophangen dan kunt u bij ons losse ophanghaken en twister perlonkoorden bestellen die ook in de rail van Ikea passen.


Schilderijrails ophangen

Een schilderij ophangen is binnen enkele minuten gerealiseerd. Eenvoudig en professioneel uw kunst ophangen en verlichten is nu een fluitje van een cent. Onze ophangsystemen met verlichting bieden flexibiliteit en gebruiksgemak. In een mum van tijd worden de spots in de schilderijrail geplaatst waarna u uw schilderij ophangt. Uw woonkamer lijkt wel een museum.


Foto’s, kunstwerken, spiegels of whiteboards ophangen zónder uw muur te beschadigen? Dit kan met Stas schilderijrails , ophanghaken en koorden. Geschikt voor ieder gewicht! De foto ophangsystemen worden tot meter uit stuk geleverd en kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestigd.


Schilderijrails ophangen

Lees dan eerst dit voordat u een ophangsysteem van de bouwmarkt aanschaft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts