vrijdag 16 maart 2018

Bronzen ijsvogel

Bronzen ijsvogel

Voordelig gereedschap van Redbrick Klantenservice op maat. Een prachtig ijsvogel beeld kopen voor in de tuin. De levende ijsvogel zien we normaal gesproken alleen langs de waterkant. Tenminste, áls we hem al zien. Het is namelijk een erg schuwe vogel.


Bronzen ijsvogel

Daarom kunt u bij ons een bronzen ijsvogel beeldje kopen. Een ijsvogel gaat nooit vervelen. Niet in het echt en niet in brons. Opvliegende ijsvogel (verkrijgbaar op hoge sokkel, op een pen of op lagere sokkel) in meerdere kleuren gepatineerd.


De prijs is inclusief pen, maar exclusief sokkel. Op het filmpje kunt u deze bronzen ijsvogel van alle kanten te bekijken. Prachtig ijsvogel beeldje uitgevoerd in brons.


Het beeldje wordt geleverd op een klein hardstenen sokkeltje. Nu te bestellen bij KunstzinnigeZaken voor slechts € 39-inclusief gratis verzending door heel Nederland. U kunt het beeldje nu reserveren! De totale hoogte van dit beeld is ca.


Deze ijsvogel hebben we ook in een meer blauwe kleur gepatineer zoals hieronder. Een gedetailleerd beeldje waar direct de karakteristieke houding van een ijsvogel herkenbaar is. Het bronzen beeld Rustend ijsvogeltje staat op een gebogen rvs pen en sokkel van gepolijst natuursteen. De ijsvogel is in drie kleuren gepatineerd.


Bronzen ijsvogel

Inmiddels zijn we jaar verder. Dit is de ijsvogel waarmee het allemaal begon. En elk jaar kwam er minstens één nieuwe ijsvogel bij. Ze zijn verkrijgbaar op meerpaal (hoog of laag), op pluim, tak, blad of op een oude spijker.


Ze worden geleverd met certificaat. Ze zijn te bezichtigen in De Paardenstal, bronsgieterij en kunstatelier te Scheveningen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen, of een contactformulier. Dat is een slagingspercentage van ! Ben je helemaal hierheen gescrolld om over ijsvogel beeldje te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Er staan ijsvogel beeldje te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 427. IJsvogel - opvliegend uit het water. Het meest algemene ijsvogel beeldje materiaal is keramiek.


Afhankelijk van het kleine bronzen vogelbeeldje dat uw aandacht heeft getrokken, kunt u ook kiezen voor een bijpassende sokkel in de categorie ‘sokkels voor beelden’. Bronzen vogeltjes kopen, ook leuk om cadeau te doen. Daarnaast bieden we bij onze kleine bronzen vogeltjes een gratis onderhoudssetje aan. Deze gepatineerde, bronzen ijsvogels staan op een ruige, authentieke gietlepel met houten steel. Voor iedereen een voordeel.


Bekijk alle vogels van Ron IJzeman. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts