maandag 12 maart 2018

Gordijn tegen tocht

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Over het algemeen geldt hoe dikker de stof hoe betere de isolatie.

Gordijnen van gordijnenwinkel. Sluit de gordijnen als het kouder wordt zoveel mogelijk. Hang geen dikke isolerende gordijnen voor de radiatoren. Met de gure kou buiten is het heerlijk om er binnen behaaglijk warm bij te zitten. Door gordijnen boven een radiator te hangen, kunnen ze warmte vasthouden.


Het gordijn houdt de tocht tegen en jouw huis blijft meteen een paar graden warmer. Een fijne bijkomstigheid is dat je minder hoeft te stoken, dus een gordijn voor je deur is ook nog eens een energiezuinige oplossing.

Een andere toepassing voor een gordijn voor de deur is om ’s avonds inkijk te voorkomen. Tocht gordijn uit kleurloos, transparant gordijn materiaal. Ideaal om intern ruimtes af te schermen of onder te verdelen tegen tocht waarbij uit veiligheidsoverweging, of vanwege een gewenste lichtinval dan wel er een neutrale uitstraling is gewenst. De gordijnen worden uitgevoerd in een standaard breedte van 140cm.


Welke gordijnen houden de kou buiten? Hoe goed je raam ook geïsoleerd is, het glas voelt toch koud – zeker in de winter. En die koude verspreidt zich onvermijdelijk door de rest van je woning. Is daar niets aan te doen?


Een dik gordijn houdt ongewenste kou en tocht tegen. Haal maximaal resultaat uit je isolerende gordijnen door ze als het kouder wordt zoveel mogelijk te sluiten. Zo blokkeer je koude tocht en houd je het binnen lekker warm. Tip: hang geen dikke isolerende gordijnen voor de radiatoren, dat houd de warmte van de radiator tegen. De geluiddempende gordijnen van Moondream beschermen u tegen warmteverlies door de deur en bezorgen uw vertrek een aangenaam geluidscomfort.


De fijnere thermische gordijnen van Moondream zullen u al naar gelang van uw behoefte isoleren tegen binnendringende kilte of de koelte binnen houden. Ben dus wel benieuwd hoe jullie hem opgehangen hebben, want als dat te voorkomen is, heb ik nog een kansje om hem te overtuigen haha. In ieder oud huis zijn er tocht hotspots te vinden, waar de verwarming het tegen op moet nemen.

In ons huis is dat (onder andere) de voordeur. Daar komt me een partij koude wind vandaan. We hebben tochtstrippen gehaald bij de bouwmarkt en deze rond de deur geplakt.


Ideaal, want de meeste kou die daarvan komt is nu echt verleden tijd. Doordat gordijnstof warmer wordt dan glas, voelt het binnen met gesloten gordijnen behaaglijker aan. Mogelijk kan de verwarming daardoor een graadje lager staan.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Zelfs bij hoogrendementsglas helpt dit de koudestraling van het venster en warmteverlies tegen te houden. Kies voor lange gordijnen tot op de grond.


Hang ze zo dicht mogelijk tegen het plafond. Als je het niet lelijk vin kies dan ook nog voor zo’n ruche rand over de gordijnen heen. Hang je lange, dikke gordijnen niet voor een verwarming. Als je gordijnen aan deze drie dingen voldoen, halveer je het energiegebruik met ! Donkermakende gordijnen , paar.


De dikke gordijnen maken de kamer donkerder en zorgen voor privacy omdat je van buitenaf niet naar binnen kan kijken. Katoenfluweel geeft een diepe kleur en voelt lekker zacht aan. Effectief tegen tocht in de winter en warmte in de zomer.


Het plooiband heeft ook blinde embrasses, zodat je het gordijn direct op. Als je radiatoren onder het raam zitten, is het wel belangrijk om te ervoor te zorgen dat de gordijnen de radiator niet helemaal afsluiten. Anders komt de warmte van de radiator niet goed de kamer in.


Isolerende gordijnen zijn ook ideaal om voor je achter- en voordeur te hangen om koude tocht tegen te houden. De flexibele oplossing tegen koude voor openingen, koelvitrines, werkplek afschermingen in een grote open ruimte of rondom installaties. Een efficiënte manier om energiekosten te besparen en overlast te voorkomen.


Daar kun je zelf precies kiezen hoe je je gordijnen wil. Naast kleur en eventuele voering kun je kiezen voor verschillende soorten plooien. Een plooi bepaalt hoe de gordijnen hangen en kan nét dat beetje extra. Een gordijn voor de deur houdt de tocht tegen en houdt jou huis een paar graden warmer.


Omdat je minder hoeft te stoken, is ook nog eens een energiezuinig! Praktische tips om het gezellig warm te houden in huis. Op onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen , zowel in woord als beeld.


Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts