vrijdag 2 maart 2018

Rolgordijn doorzichtig

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel uw Rolgordijn online. Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. Wanneer u uw rolgordijnen op maat laat maken door ons worden deze geleverd met een simpel klik-systeem. U monteert de steunen aan het plafond of raam. Dit door middel van schroeven. Hierna klikt u het rolgordijn in de steunen en klaar.


De rolgordijnen zijn zeer makkelijk te installeren. Op maat gemaakte rolgordijnen passen precies. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel en geschikt voor vrijwel iedere ruimte.

De lichtdoorlatende stof is zichtdicht, maar heeft wel lichtinval. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Het rolgordijn heeft een afmeting van 210x1cm.


Geheel transparant rolgordijn. Een transparant rolgordijn is een mooie, decoratieve raambekleding waarbij je het zicht naar buiten blijft behouden. In ons assortiment vind je transparante ( doorzichtige ) rolgordijnen in verschillende kleuren met vele mogelijkheden. Je kunt je transparante rolgordijn op maat volledig naar wens samenstellen. Doordat het rolgordijn weinig licht van buiten blokkeert heeft uw huis van binnen ook voldoende daglicht overdag!


U bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Transparante rolgordijnen hebben een geweven stof die zowel de lichtinval als de inkijk filtert. Door het maatwerk van de buiten rolgordijnen is het geen enkel probleem voor ons om zoveel mogelijk aan uw speciale wensen te voldoen. Alle buiten rolgordijnen worden op maat gemaakt!


Het is een ideale vervanger voor vitrage en optimaal als je van veel licht in huis houdt. Bediening met motor is mogelijk in combinatie met een cassette. Ideaal voor ruimtes waar je overdag veel bent.


Met een transparant rolgordijn op maat kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte maat. Jij bepaalt de exacte afmetingen en hebt de keuze uit een ruim kleurenpallet.

In een aantal simpele stappen stel je jouw perfecte rolgordijn samen. Welk transparant rolgordijn op maat kies jij? Kies uit 9producten vanaf € 100.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Decomode in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Het uni wit rolgordijn van Decomode is transparant en gemakkelijk te bedienen.


Dit rolgordijn is 90cm breed (inclusief bevestiging), 190cm lang en eenvoudig in zowel hoogte als breedte op maat te maken. Wanneer dit gebeurt, geven we u een melding tijdens het bestelproces. U kunt er dan voor kiezen of alleen de stof van het bredere rolgordijn een kwartslag draait óf dat dit bij alle rolgordijnen in uw order - met dezelfde stof - moet gebeuren.


Welke rolgordijnen passen waar? Wil je onze rolgordijnen toch liever echt even bekijken? Kom dan naar een van onze winkels.


Natuurlijk kun je ook daar altijd bij onze medewerkers terecht als je vragen hebt over hoe je een rolgordijnen het beste kunt ophangen of welk rolgordijn het beste bij jouw raam past. Transparante of doorzichtige rolgordijnen van HEWO Raamdecoratie zorgen voor een diffuse lichtinval en een lichte kamer. De kleur van het transparante rolgordijn bepaalt hierbij de mate van lichtinval.


De lichte kleuren laten hierbij meer licht door dan donkere kleuren. Tot wel goedkoper dan in de winkel! U kunt zo rustig bekijken welke zonwering het beste bij u past. Bij alle materialen is het geen enkel probleem om de buitenrolgordijnen het hele jaar door tijdens alle de seizoenen probleemloos buiten laten hangen. Hoe snel kan ik een zonnescherm bij Online zonwering aanvragen?


U kunt hier vrijblijvend de offerte aanvragen en dan bellen wij u terug. Bekijkt u liever de producten in onze showroom? Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur.


De verduisterende rolgordijnen uit de FRIDANS serie zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, omdat de kwaliteit van het product op dit moment niet gegarandeerd kan worden. Selecteer je gewenste stof, voer de maten van de raamdecoratie in en kies de gewenste opties. Heb je hulp nodig heeft bij het inmeten, bekijk dan onze meetinstructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts