donderdag 14 november 2019

Hay design stoelen

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Stel je Hay vragen aan onze interieurspecialisten.


De grootste collectie stoelen.

Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Je bent bij ons aan het goede adres voor een moderne eetkamerstoel in Scandinavische stijl, maar ook voor een in hoogte verstelbare design bureaustoel. U vindt in onze webshop een groot aanbod HAY stoelen. Veel van deze stoelen zijn uit voorraad leverbaar. Bent u specifiek op zoek naar een bepaalde HAY stoel en kunt u deze niet vinden in onze webshop?


Neem dan contact op met onze klantenservice. Kies je voor een stoel van kunststof, hout of heb je een voorkeur voor een mooie HAY stoel met bekleding? HAY design eetkamerstoelen.


Hay stoelen zijn uniek qua design en uiterst betaalbaar.

Het design is bijzonder in zijn eenvoud en dat maakt de About A Chair serie veelzijdig inzetbaar. Comfortabel, kwalitatief en betaalbaar. Met deze woorden kunnen de stoelen van HAY perfect beschreven worden! En bovendien een prachtig design.


Met bestsellers zoals De AACzwart, de AACwit en de Hee Dining Chair is HAY één van onze topmerken voor de verkoop van stoelen. De stoelen zijn elegant en multifunctioneel. Een HAY stoel is de perfecte combinatie tussen comfort en Scandinavisch design.


Zoals de bekende serie About a Chair kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling. Door de ruime keuze uit kleuren voor de kuip, bekledingen en onderstellen combineer je de eetkamerstoelen bij een eettafel naar wens! De HAY About a Chair lijn bijvoorbeel stuk voor stuk prachtige stoelen die refereren aan designklassiekers, maar net anders dan anders zijn.


Of de Lounge Chair van dun staal, elegant en verrassend comfortabel. Combineer de verschillende kleuren en modellen voor een speels design interieur. Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Stuk voor stuk unieke design stoelen , die je zowel in de eetkamer kunt plaatsen als buiten op het terras.


Tot slot hebben we een mooie collectie stalen design stoelen van onder meer Hay , Spoinq, Pastoe en Magis. Laat je inspireren door deze mooie collectie! Vragen over design stoelen ? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Het assortiment designmeubelen, lampen en woonaccessoires omvat verschillende stijlen. Ons brede assortiment wordt voortdurend uitgebreid en aangevuld. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Naast stoelen , tafels en kasten introduceerde Hay prachtige woonaccessoires als kussens, kapstokken en haken, plaids, lampen en fauteuils.


De kussens uit de Dot Cushion familie zijn veelgevraagd. En wat dacht je van de barkrukken en banken? Het resultaat: modern met een vleugje vintage design , subtiele details en een vriendelijk prijskaartje. In jaar tijd is HAY uitgegroeid tot een modern wereldmerk. De kracht ligt in het aansprekende design en de zeer goede kwaliteit, zoals de iconische HAY stoelen.


Niet voor niets is HAY al met vele design -awards onderscheiden. Prachtige hay design stoel in rood. De hay about a chair aac stoel is ontworpen door hee welling. Zo goed als nieuw Ophalen.


Allereerst heb je de Hay About A Chair serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts