woensdag 13 november 2019

Maten gastronorm

Met de verschillende gastronorm maten kunnen professionele keukens en opslagruimtes bijzonder efficiënt ingericht worden. De GN afmetingen zijn daarom ook doorgevoerd in bijvoorbeeld koelkasten, ovens en bain-maries. Gastronorm bij Gastronormbakken. Deze maatvoering is internationaal bepaald en altijd hetzelfde.


De gastronorm bakken zijn verkrijgbaar in roestvast materiaal of plastic materiaal. Bent u op zoek naar hoogwaardige gastronorm bakken, maar weet u (nog) niet precies wat u hebben moet?

Dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Van Hattem bestaat al meer dan jaar en weet dus wat erbij komt kijken om de juiste keuze te ma ken. Dat is het sleutelwoord achter het succes van de disposable gastronorm -bakken van Brabo-Pack. Dankzij hun gestandaardiseerde maten passen ze naadloos in koelbanken, shaving-dishes en regaalwagens. Gemakkelijker kunt u het uw klant niet leveren.


Een brede verscheidenheid aan gastronorm maten -opties zijn voor u beschikbaar, zoals eco- vriendelijke. En uit roestvrij staal gastronorm maten. En of gastronorm maten metalen , plastic is.

Er zijn 8gastronorm maten leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Omdat de deksel is gemaakt van sterk RVS kan het gebruikt worden voor koud en warm voedsel, om het te koken, op te slaan, op te warmen en te koelen. De modellen hebben verschillende vormen en signatuur, maar zijn geselecteerd op de technische en ergonomische.


Afgekort ook wel GN maten genoemd. Of het nu gaat om een koeling met GN maten voor opslag, een oven met GN maten voor het bakken van brood of vlees, of een bain marie met gastronorm maten voor het warmhouden van gerechten. Dit is een standaard maatvoering die in de horeca veel wordt gebruikt. Het rekent vanuit een maat van x 3cm.


Horepa leverd: RVS tafels en meubels (eventueel op maat) voor horeca en industrie gebruik. De vlakkere bakken zijn vooral geschikt voor chafing dishes en verwarming au bain-marie, terwijl de diepere modellen ideaal zijn wanneer je grote hoeveelheden eten op wilt bergen. Let bij de aanschaf ook op de ruimte in je koelkast en provisiekast. Door slim te kijken naar de verkrijgbare maten , kun je iedere plank in je keuken optimaal benutten.


Congratulations on your purchase of an IDEAL AKE device, which is not only a 1 product from Austria, but also offers performance and quality at the. Van roestvrij staal en polycarbonaat. In alle gangbare afmetin-gen en diepten. En voor alle toepassingen in de institutionele verzorging.


Op deze pagina vindt u onze collectie broodmanden in gastronorm maten. Alle manden zijn vervaardigd in polypropyleen, sterk, duurzaam en vaatwasmachine bestendig. Onderaan de pagina vindt losse koepeldeksels en rolltops.

Tehuur,verschillende maten gastronorm bakken al vanaf euro;25. Zo goed als nieuw Ophalen. In professionele keukens worden wereldwijd standaard maten toegepast om ruimtes zo efficiënt mogelijk te gebruiken.


Tevens kunnen wij de accessoires en onderdelen leveren voor diverse indelingen. De schuimboxen worden met deksel geleverd. Bezoek adres en showroom Hygiene producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts