dinsdag 26 november 2019

Zelf transparante stickers printen

Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Zoek informatie over Finecomb. Ik probeerde het uit en jazekers!


Het is een hele makkelijke manier om zelf thuis een kleine oplage transparante stickers te printen ! Ik begon met stickers designen en al snel kwamen er wat empowering spreuken bij.

Als je deze stickers ook wilt printen , de gratis printable staat onderaan. Voor deze DIY voor transparante stickers heb je speciaal transparant stickerpapier nodig. Daar heb je vellen voor €95. Ik ben het nog niet in een winkel tegen gekomen. Je kan ook wit stickerpapier nemen, maar dan hou je altijd om het plaatje of tekst wat je print wit.


Print transparante stickers en maak van je etalages de beste ruimte voor je merk. Zet je etalages, glazen deuren, ramen en autoruiten om in zeer effectieve reclamemedia en creëer unieke campagnes, net zoals je dat zou doen met zelfklevende etiketten en een gepersonaliseerde sticker. Vind je mijn stickers leuk?

Dan kun je ze zelf printen met deze gratis printable! Stickers (.pdf 2MB) Je kunt ook doorzichtige stickers maken! Lees hier hoe je transparante stickers maakt. Inclusief nog een gratis printbaar stickervel!


Hopelijk heb ik je geïnspireerd om ook aan de slag te gaan met stickers maken. De transparante sticker zal dan aan de buitenkant leesbaar zijn. Standaard sticker materialen zijn wit, wilt u liever stickers met een transparante achtergrond kies dan voor transparante stickers. Hierop printen wij een full color afbeelding, alles wat wit is in het bestand zal transparant blijven. Print je eigen ontwerpen op stickers die geschikt zijn voor verschillende ondergronden als papier, glas en plastic!


Met je eigen stickers kun je van alles, labels maken, stickers voor de kinderen of misschien wel als cadeau. Op deze pagina leer je hoe je zelf stickers kan maken met de Brother ScanNCut snijplotter en jouw Inkjet- of laserprinter. Transparante stickers in diverse thema’s, motieven en kleuren.


Ik ben op zoek naar transparante zelfklevende A4-tjes waar ik zelf op kan printen (ik wil etiketten maken om op een vaas te plakken). Heeft iemand enig idee waar ik die kan vinden? Ik ben al langs de Hema geweest, maar helaas zonder succes. Zouden ze zoiets bij de Mediamarkt hebben misschien?


Met uw inkjet- of laserprinter kunt u eenvoudig zelf stickers printen.

Er zijn vele soorten stickervellen. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Wil je vinyl stickers laten printen dan kan dat via Signin. Wij printen vinyl stickers in elke gewenste vorm en maat en bieden verschillende afwerkingen en opties.


Via de bestelpagina kun je de gewenste opties kiezen zodat je zelf vinly stickers kunt printen naar jouw eigen wens. Dat betekent dat we alle kleuren van de regenboog kunnen maken. De sticker is van zichzelf wit, transparant of metallic maar we hebben veel kekke achtergrondkleurtjes die je kunt toevoegen. Laat transparante stickers drukken en maak op een unieke manier reclame.


Je kunt transparante stikkers drukken om jouw pand te voorzien van jouw logo, om jouw ramen te beplakken met een mooie aanbieding of gewoon ter decoratie. Stickervellen printen kunt u zelf thuis met uw inkjet of laserjet printer. U kunt bij Zolemba uw stickervellen naar wens bestellen. Met onze eigen machines printen wij voor u stickers op rol.


Dekwit houdt in dat we witte inkt toevoegen aan het drukproces. Dit is soms nodig bij transparant vinyl. Laminaat houdt in dat er een extra laag over de print van je sticker wordt aangebracht.


Een speciale bewerking is bijvoorbeeld dat je een sticker aan het binnenkant van het raam kunt plakken. Sommige materialen kunnen we op rol leveren. Wij leveren weerbestendige reclamestickers in alle maten, vormen en soorten. Zo drukken wij bijvoorbeeld vloerstickers, statisch hechtende stickers , raamstickers, stickers voor autobelettering, lichtbakstickers, muurstickers, logostickers en zelfs zelfklevend behang printen wij in allerlei stijlen. Vaak zijn doorzichtige stickers op rol handiger in gebruik.


Denk hierbij aan winkels of aan een grotere productielijn waarbij veel producten geplakt moeten worden. Natuurlijk kunnen we uw transparante stickers ook op deze handige rollen drukken. Klik hier om verder te gaan naar onze stickers op rol.


De mogelijkheden om jouw foto’s af te drukken en te gebruiken zijn tegenwoordig erg uitgebreid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts