vrijdag 29 november 2019

Landelijk interieur tips

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Alle stijlen meubels op beslist.


Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Onderstaande landelijk interieur tips zijn geinspireerd op het landelijk wonen, met het landelijk interieur van het platteland als inspiratiebron. Bij landelijk wonen staat het uitstralen van rust als middelpunt bij het inrichten van het interieur en worden de stress en spanningen van de grote stad zo veel mogelijk buiten wege gelaten. Tips voor een modern landelijk interieur.


Heel wat mensen vergelijken de landelijke stijl met voorbijgestreefde interieurs uit grootmoeders tijd. Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Met de juiste verfkleuren, meubels en decoratie kan een landelijk interieur ook erg modern ogen en perfect geïntegreerd worden in een hedendaagse woning.


Een landelijk interieur straalt de kalmte van het platteland uit en doet denken aan lang vervlogen tijden. De ontspannen sfeer is vooral te danken aan de eenvoudige vormgeving van de meubelen die gemaakt werden vanuit praktisch oogpunt en met een minimum aan middelen. Deze basisregels gelden ook voor de verdere inrichting van de kamer. Landelijk industrieel interieur.


De landelijk industriële stijl kenmerkt zich door rust en sfeer van het platteland. Een basic en pure uitstraling past erg goed bij deze woonstijl. Hierdoor is de landelijke stijl ook goed te combineren met een industrieel interieur.


Want het straalt rust en warmte uit. En dat is waar we in deze jachtige tijd allemaal naar op zoek zijn… Maar landelijk wonen kan al snel verzanden in oubollighei en een interieur bomvol nostalgische tierelantijntjes. Daarom is er een nieuwe stijltrend: modern landelijk wonen. Wij geven u een aantal tips zodat u uw woonkamer een modern landelijk interieur kunt geven.


Perfect voor als u een landelijk interieur iets te lieflijk vindt, maar modern weer te strak. Modern landelijk interieur. Kies bij een modern landelijk interieur voor één basis, zo houd je het rustig. Combineer daarnaast modern en landelijke stijlen met eenvoud als verbindende factor.


Zachte natuurlijke tinten, steigerhouten meubels en strakke hoeken doen het altijd goed in een landelijk modern interieur. Neem nou het landelijk interieur : een prachtige stijl om mee aan de slag te gaan. Maar uiteraard willen we aan de andere kant wel gaan voorkomen dat het allemaal te oubollig wordt. Teruggrijpen op een wat meer traditionele stijl hoeft namelijk zeker niet te betekenen dat je interieur er zo uit komt te zien als vroeger bij oma thuis.


Bekijk de onderstaande voorbeelden en tips zodat jij weet hoe je jouw woonkamer landelijk kan inrichten. MakeOver TIP : Door gebruik te maken van een grote buffetkast kun je eenvoudig je spullen opgeruimd houden zonder dat ze in het zicht staan. Het is best een uitdaging om een landelijk interieur een moderne touch te geven.


En als je na deze tips nog twijfelt over het oubollige karakter raden we je aan om in elk geval een aantal moderne meubels aan te schaffen. Ga voor een eigentijdse bank, of een paar stalen deuren. Die geven je interieur net dat extra beetje pit. Maar hoe vertaal je dit nu door naar je interieur ? Met deze tips haal je een stukje platteland naar jouw woonkamer!


Eén van de populairste interieur stijlen in Nederland is de landelijke stijl. We zien steeds vaker een landelijk interieur terugkomen in de huishoudens van onze bevolking. Dit komt omdat de landelijke interieur stijl zo gemoedelijk en gezellig overkomt. Het geeft een gevoel van thuis en geborgenheid. In die editie verscheen onder meer een reportage over het huis van Nathalie en Jo.


Of hun woonkamer er vandaag nog identiek uitziet, weten we niet, want destijds gaven ze aan dat ze hun interieur elk half jaar wijzigen. Klassiek, landelijk en hedendaags in één ruimte. Mich Verbelen bewijst dat het kan. Bij een landelijk interieur kies je liever voor één grote fauteuil, in plaats van kleine exemplaren.


Grote meubels horen bij een landelijk interieur , maar daar moet je wel de ruimte voor hebben. Een grote buffetkast kan erg in het oog springen, heb je een kleinere huiskamer, zet hem dan op een plaats uit het zicht als je de woonkamer in komt. Je kan er de identiteit van de ruimte mee beklemtonen en duidelijk maken of je gaat voor een modern landelijk interieur of toch liever een authentiekere look wil verkrijgen. Cottage meubelen hebben vaak een open karakter.


Zichtbare legplanken zijn dan ook de ideale plek om decoratie op te plaatsen en persoonlijkheid te brengen in je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts