woensdag 20 november 2019

Sikkens alfatex iq

Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Tevens is deze muurverf geschikt voor keukens en badkamers en toepasbaar over bestaande verflagen.


Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan). Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Deze muurverf heeft een zeer hoge duurzaamheid en dekking.


Vakschilders en ervaren doe-het-zelvers waarderen de zeer hoge duurzaamheid en goede bestandheid tegen de diverse invloeden van het weer. De scherpste Prijs van NL. Op zoek naar AlphatexMuurverf?


Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Bekijk dan snel ons assortiment! Zuigende ondergronden impregneren met Alpha Aquafix. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Geeft uw buiten muren een duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Deze acyl technologie zorgt voor een bescherming met een hoge bestandheid tegen de verschillende weersinvloeden waar de verf mee te maken krijgt.


De elastische verf is weervast en waterdamp doorlatend. U kunt de verf aanbrengen op allerlei soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en bestaande verflagen. Het behandelen van winddroog beton.


Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Beschikbaar in heel veel kleuren. Sigma verf tot maar liefst korting. Uitstekend beschermende zijdeglanzende buitenmuurverf, hoge dekking.


Overzicht Over dit product. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Alphatex IQ is weervast en heeft een hoge buitenduurzaamheid.


Sikkens artikelen voordelig. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Ook zeer geschikt als extra reinigbare muurverf voor in een keuken, badkamer, kinderkamer, toilet e. Bellen kan natuurlijk ook! Klasse heeft de hoogste schrobvastheid en klasse de minste. Een hoge schrobvastheid is ideaal wanneer het oppervlak regelmatig blootstaat aan sterke vervuiling.


Een topproduct op mee te werken, en een buitengewoon duurzaam product waarmee u jaren vooruit kunt. Deze matte muurverf kun je ideaal binnen en buiten toe passen op schone, vetvrije, draagkrachtige, niet zuigende ondergronden. Indien de ondergrond te zuigend is, moet deze voorgestreken worden met een voorstrijkmiddel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts