donderdag 14 november 2019

Lijst ophangsysteem

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online. Lijsten in alle kleuren en materialen.

Dan bent u hier aan het juiste adres! Zo zijn wij officieel dealer van het Artiteq ophangsysteem , het Newly ophangsysteem en het STAS ophangsysteem. Kies liever voor ons, dan voor de bouwmarkt of IKEA. Opspanservice en inlijstservice!


We leveren in Nederland en België. Het assortiment lijsten omvat zowel houten als aluminium lijsten , randloze lijsten en diverse wissellijsten, standaard lijsten of uw lijsten op maat gemaakt. Ophangsysteem voor lijsten met verlichting maar ook voor het gemakkelijk ophangen van posters, kaarten of papier. Manutan levert kwalitatieve lijst - en ophangsystemen.


Bij een lijstophangsysteem kiest u eerst het soort profiel dat u aan de wand wilt bevestigen.

HET BEELDGEBOUW biedt keuzes. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen. Dankzij ons handige en eenvoudige ophangsysteem pakketten voor schilderijen en fotolijsten hoeft u geen gaatjes meer te boren in uw muur. Onze complete ophangsystemen bevatten zowel de rails, de ophangdraden als de haken, zodat u direct aan de slag kunt. Met dit ophangsysteem hangen uw lijsten en schilderijen snel en strak aan de muur. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met koorden en haken en wordt aan het plafon aan de wand of achter of onder een kroonlijst bevestigd.


Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. Vroeger was het maken van lijsten een special vak apart, soms werden deze lijsten nog mooier en indrukwekkender dan het schilderij zelf. Functie: De lijst heeft een belangrijke functie, een lijst beschermt het schilderij.


De lijst levert ook een extra stevigheid aan het ophangsysteem dat het doek opgespannen houdt. Poster ophangsysteem Een goed posterophangsysteem is geen overbodige luxe. Je hebt veel zorg besteed aan het uitzoeken van de poster die bijdraagt aan de juiste sfeer. Nu wil je de poster ophangen, maar hoe? IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen, wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken.


Het koord is gemakkelijk in.

Door een schilderij ophangsysteem te gebruiken hoeft u bovendien nooit meer lelijke gaten in de muur te boren. Onze website bevat talloze oplossingen om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen. Naast montagevideo’s treft u diverse ideeën en tips aan voor het ophangen van kunst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts