dinsdag 12 november 2019

Interieurbouw groningen

Alle vacatures in Groningen. Maatwerk, daar staan wij voor. Meubelen en interieurs van hoge kwaliteit. Daar draait het allemaal om bij AF interieurbouw uit Groningen.


Interieurbouw groningen

Nadat wij uw specifieke wensen in kaart hebben gebracht, zorgen onze specialisten voor de productie én de plaatsing van de verschillende onderdelen. Natuurlijk wordt elke stap in goed overleg met u genomen. Interieurbouw is geen vak, het is een passie! Als professionele interieurbouwer bedient interieurbouw Groningen veel winkels, zorginstellingen, restaurants, hotels, scholen en particulieren.


Wij hebben een ruime ervaring met het vervaardigen van entree balies, barren, buffetten, kassa-meubels en ander speciaal werk op het gebied van interieurs. Vooral actief in het Noorden van Nederlan zoals in de provincies Groningen , Friesland en Drenthe. Vanuit Groningen zijn wij actief als meubelmakers, interieurbouwers en exterieurbouwers voor zowel nieuwbouw als verbouwingen. Met een goed uitgeruste werkplaats en het nodige vakmanschap bedienen wij al jaren ondernemers bij het bouwen en verbouwen van hun bedrijven. PITBV interieurbouw Sappemeer welkomst pagina.


Interieurbouw groningen

Alles op maat en naar uw wens. Zoek je een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde timmermannen. We weten als geen ander hoe we een ontwerp – hoe uitdagend ook – kunnen uitwerken.


We zijn makers, geen ontwerpers, en bemoeien ons dus niet met het werk van de architect. Onder het motto : eenvoud is. Onze winkelinrichting verandert uw zaak! Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.


Interfurn houdt zich bezig met de inrichting van ziekenhuizen, verpleeghuizen, laboratoria, apotheken en interieurbouw. Niet alleen met zijn collectie en presentatie – die is altijd al. Al meer dan jaar, waarvan persoonlijk al jaar, weet Zwartwoud PostNL te verrassen met slimme productoplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van Retail. Bij opdracht wordt het werk direct ingepland nadat de werkzaamheden zijn besproken met de opdrachtgever.


Meubelmakerij, interieurbouw en ontwerp voor bedrijven, horeca en particulier. Martijn Beekman is meubelmaker, scheepstimmerman in Groningen. Binnenkort komt hier meer informatie over interieurbouw en wat nijhof voor u kan betekenen. Jachtbetimmering voor zakelijk en particulier in Groningen.


Ook voor Friesland en rest Nederland. Complete Projectrealisatie op maat. Kiest u voor Van Aagten dan kiest u voor functioneel, mooi en vakwerk. Ons maatwerk creëert uw commercie. Vanuit eigen werkplaats,bewerking van massief hout danwel plaatmateriaal.


Ik werk hoofdzakelijk alleen en ben daardoor erg flexibel. Voor mij staat een goed contact met de klant voorop en het eindproduct is tot in details verzorgd. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte keuken, eettafel, kast of bureau?


Interieurbouw groningen

Peter Jan komt graag bij u langs voor vrijblijvend advies en evt. Drinkt u liever een kopje koffie in de (gedeelde) werkplaats van Peter Jan, dan kan dat natuurlijk ook. In de ontwerpfase denken wij mee over.


Vakmanschap: van het ontwerpen tot het laten maken van kasten en meubels op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts