woensdag 27 november 2019

Lamellen zonwering buiten aluminium

Lamellen zonwering buiten aluminium

Koop aluminium lamellen in onze webshop. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Geschikt Voor Grote Ramen. Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Structurele of architecturale zonwering is een aluminium constructie uit geëxtrudeerde profielen en lamellen die men aan de gevel hangt.


Aluminium lamellen zijn gebogen lamellen gemaakt van aluminium. Extra stevig, compleet met rails. Ideaal als toepassing voor zonwering op oost- of westgevels. Mogelijk met alle types van Renson Sunclips lamellen. Omdat ze gemaakt zijn van aluminium , geven buitenjaloezieën uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.


De lichtinval bepaalt u zelf, doordat de lamellen kantelbaar zijn. Er zijn verschillende type systemen en montagetoepassingen mogelijk. De aluminium buitenjaloezieën zijn leverbaar in tal van uitvoeringen en kleuren. De perfecte combinatie van functionaliteit en design. De buitenjaloezieën kunnen worden voorzien van staaldraad of aluminium geleiders.


Afhankelijk van uw stijlwensen kunnen de lamellen worden uitgevoerd met de zogenaamde C- lamel of Z- lamel. De Z- lamel heeft een extra verduisterende functie ten opzichte van de C- lamel. Deze systemen bestaan uit vaste, beweegbare en verschuifbare zonwering en zijn zowel horizontaal als verticaal toepasbaar.


Storax zonwering wordt op maat gefabriceerd met geëxtrudeerde aluminium lamellen. Naast aluminium zonwering biedt Storax ook houten zonwering of zonwering met houtlook. Met een terrasoverkapping met kantelbare aluminium lamellen met een aluminium frame bepaalt u zelf de lichtinval op uw terras.


De terrasoverkapping creëert een overdekte buitenruimte om van te genieten. Het geeft u bescherming tegen wind en regen dankzij geïntegreerde watergeleidingskanalen die de neerslag afvoeren. Dergelijke lamellen bieden tijdens de zomer een goede beschaduwing zonder het uitzicht naar buiten te verstoren, en laten tijdens de winter, bij lage stand van de zon, de aangename zonnewarmte in uw gebouw binnen schijnen.


Lamellen zonwering buiten aluminium

Tevens geeft het een mooie look aan uw gebouw. Een tweede optie van zonwering met lamellen zijn de buitenjaloezieën of. Houten lamellen voor buiten passen perfect in een ietwat traditioneler en warmer interieur, terwijl aluminium lamellen juist beter passen in een strakker interieur. Ten slot komen kunststof jaloezieën ook juist meer tot hun recht in een modern en strak interieur.


Maar welke lamellen zijn nu het meest geschikt als zonwering voor buiten ? Mooi wonen en altijd verrassende acties. Specialistisch advies nodig? Gesloten lamellen leveren een knusse overkapping op dat geen spatje regen doorlaat.


Half) geopende aluminium lamellen zonwering laat zoveel warmte en licht binnen als u wenst voor een aangenaam klimaat op uw terras. Behalve onze lamellendaken kunt u ook kiezen voor de aluminium lamellen zonwering buiten. Dat is onderhoudsvrij en gemakkelijk met onderhoud. De lamellen strips van AluminiumPergola. Tussen deze strips kun je je eigen lamellen eenvoudig monteren.


Je kunt dus een materiaal kiezen wat perfect aansluit op de stijl van jou én je tuin. Ontdek het voordeel van functionele lamellen , je kunt de hele dag de lichtinval regelen en doseren. Je hoeft lamellen nooit helemaal te sluiten om te gebruiken als zonwering. De Copahome collectie biedt u de keuze uit meer dan 3referenties in textiel, kunststof of aluminium , in alle mogelijke kleuren. De bediening geschiedt door middel van een Somfy afstandsbediening.


Lamellen van Betuwse Zonwering. In gesloten toestand vormen de lamellen een waterwerend dak. Ze kunnen in een vaste of kantelbare positie geïnstalleerd worden en zowel in verticale als in horizontale uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts