vrijdag 1 november 2019

Klemhor

Elke klemhor is voorzien van een borstel, wat zorgt voor afdichting tussen het product en het kozijn. Verschil klemhor en inzethor. Een klemhor wordt net als een inzethor speciaal gemaakt voor kunststof, houten en aluminium draaikiepramen. Bij houten en aluminium kozijnen kan een klemhor een betere oplossing zijn.


De profielen van de klemhor zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium van topkwaliteit.

De hoeken zijn in verstek gezaagd en met kunststofhoeken in elkaar gezet. De klem- en draaiveren zijn op de klemhor bevestig waarmee de klemhor wordt vastgeklemd. Moet de klemhor verwijderd worden bij het sluiten van het raam? De klemhor kan namelijk altijd blijven zitten, ook als het raam gesloten wordt. Onze klemhorren worden gemaakt van aluminium worden in verstek gezaagd en zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende RAL-kleuren.


De klemhor is de ideale toepassing voor kunststof, houten en aluminium draai kiepramen. Het plaatsen van de klemhor gebeurt van binnenuit en zonder extra benodigd gereedschap. Inklemhorren voor draaikiepramen Gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen met kozijnen in hout, kunststof en aluminium.

Bij een klemhor voor een houten,- of kunststof kozijn zal er een borstel rondom het profiel worden geplaatst, wat zorgt voor een afdichting tussen profiel en het kozijn. Bij dit product zitten alle klemmen aan de zijkant van het product gemonteerd. Deze klemhorren worden voor de aluminium- of in de houten- en kunststofkozijnen geplaatst en vastgezet door middel van rvs-klemmen.


De klemhor wordt op maat gemaakt door middel van in verstek gezaagde hoeken. Daardoor wordt voorkomen dat het raam zwaar gaat sluiten. Deze zijn verkrijgbaar in 1 en MM. Hierdoor zal de druk op het beslag niet toenemen wanneer het raam gesloten wordt. De voordeligste inzethorren online bij Horrentotaal.


Van Berchum is een bedrijf met jaar ervaring. De reputatie laat zich kenmerken door de woorden flexibel, snel en professioneel maatwerk. Het aluminium frame voorzien van de hor is voorzien van gaas (ook met pollengaas verkrijgbaar).


Plisséhor PLISSÉin inzet klemhor 23mm - enkele uitvoering - CODE - PLISSÉ(Sinax Europe). Plisse 17mm in een inzethor welke eenvoudig in een draai-kiepraam. Dit houdt in dat u een vaste prijs betaal ongeacht de hoogte en breedte maat die u nodig heeft. Wilt u deze klemhor bestellen of een afspraak maken klik dan hier.


Laat horren plaatsen en houd ongedierte buiten.

We hebben horren in vele varianten en maten, geschikt als inzethor, klemhor , plisséhor. Vorige Artikel van Volgende. Overzicht Warmere temperaturen? Meetinstructie inzethor of klemhor. Er is een verschil in meetinstructie voor kunststof of houten kozijnen lees hieronder meer.


Aluminium frame voorzien van gaas (ook met pollengaas verkrijgbaar). Deze hor is speciaal ontwikkeld voor aluminium draaikiepramen. Verder kent deze hor dezelfde eigenschappen als de inzethor.


Op zoek naar een perfect passend Hor? Wordt zonder boren of schroeven, aan de buitenkant in het kozijn geplaatst en bevestigd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen, klemmen. Inzethorren voor uw aluminium, houten of kunststof kozijn. Kijk snel voor de prijzen. Ook mogelijk met Poll tex gaas tegen hooi koorts!


Horren en hordeuren van Creon zijn op maat gemaakt en eenvoudig zelf te plaatsen. Bestel hier online uw horren op maat tegen vaste aantrekkelijke prijzen! De inzethor van Unilux is ideaal voor draaikiepramen, zonder te hoeven schroeven of boren.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Een hor of raamhor houdt vliegen en insecten tegen. Hor raam, horrengaas, vliegenhor en rolhor raam.


Koop een hor voor raam of horren op maat bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts