vrijdag 1 november 2019

Sigma s2u primer droogtijd

Beschikbaar in heel veel kleuren. Bestel Sigma S2U vandaag nog bij verf. Bent u op zoek naar Sigma S2U Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Groot assortiment aan primers.


Gratis verzending vanaf Euro! Sigma S2U Primer is een grondverf die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. U kunt dit product al bij temperaturen vanaf 0°C verwerken. Gebruik deze grondverf voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Sigma S2U Nova Primer is een grondverf voor binnengebruik met een aantal belangrijke eigenschappen.


Deze hoogwaardige grondverf hecht niet alleen perfect op hout, maar scoort ook zeer goed op vullend vermogen, dekking en vloei. Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin. Ook deze primer van Sigma kunnen we in elke kleur voor jouw mengen.


Sigmetal Zinccoat Satin, Sigmetal Multi Primer of Sigmetal Aqua Primer. HOUT Algemeen Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen. Nieuw werk Scherpe hoeken afronden en zorgvuldig schuren.


Gladgeschaafd hout kan zonder schuren worden behandeld. De grondverf zorgt voor de perfecte basis waarmee je een bijzonder duurzaam resultaat kunt behalen. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk.


De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Sigma S2U Allure Gloss is een superieure lakverf die het hele jaar door soepel verwerkbaar is. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Specialistisch advies nodig? Je kunt de verf het gehele jaar door gebruiken bij temperaturen tussen 0°C tot 30°C. Met de juiste benodigdheden breng je jouw Sigma S2U verf op de mooiste manier aan. Gebruik de Primer met een Satin voor zijdeglans of een Gloss voor hoogglans. Wil je Sigma S2U verf kopen?


Hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken. Deze grondeverf heeft een uitstekende vulling. Wel dien je eerst alles goed te ontvetten met bijv. Wij mengen deze grondverf in elke kleur zodat de aflak altijd goed zal dekken!


Grondig reinigen en zorgvuldig schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts