donderdag 13 april 2017

Antislip buiten

Bestel standaardrubberdoppen of maak ze op maat volgens uw eigen specificaties. Technirub, uw rubberproductenspecialist. De Safe Walk antislipmat is de veiligheidsmat voor elke gladde ondergrond voor zowel binnen en buiten. Ongevoelig voor water en temperatuurswisselingen en geluidsisolerend. Door de grove antislip korrels kan uitglijden worden voorkomen.


Antislip buiten

De antislip buitenoplossingen zijn geschikt voor balustrades, trappen, bruggen en terrassen en kunnen worden gemonteerd voor permanente of tijdelijke installaties. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop. Diverse antislip producten voor vlonders, balustrades, bruggen en trappen. Bijvoorbeeld bij gebruik op handgrepen of voorwerpen. Nu voordelig online, morgen in huis!


Neem ook een kijkje in onze andere webshops. Bent u op zoek naar een voordelige antislipmat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, onze buitenmatten worden gemaakt van de ultieme kwaliteit om het weer in Nederland te weerstaan! De antislipmatten voor buiten worden voor uw op maat gemaakt en zijn zowel in verzonken ruimtes als op de grond toepasbaar.


Antislip buiten

De anti-slip -oplossing voor bedrijven én particulieren. De coating is op vrijwel elke ondergrond toepasbaar, zowel binnen als buiten. Daarmee is Stroev niet alleen ideaal voor bedrijven en (zorg)instellingen, maar ook gewoon voor bij u thuis.


Van een gladde tegel buiten in de regen tot antislip tape voor op natte vloeren in zwembaden, voor elke toepassing hebben wij de geschikte antislip tape. Ons pakket biedt vele producten voor vele toepassingen, grofweg op te delen in groepen. Bij maar liefst van alle ongelukken in huis is uitglijden de oorzaak. Bij een antislip coating voor binnen , hoeft geen rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden. De keuze voor een antislip coating is uiteraard ideaal voor situaties, waarin de veiligheid van de gebruikers van de vloer gewaarborgd dient te worden.


Antislip buiten

Om geld uit te sparen kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om antislip coating zelf aan te brengen. Op zoek naar voordelige antislip tegels? Wij hebben het grootste assortiment antisliptegels, tegen de beste prijs! Antislip tape voor trappen en vloeren buiten kopen?


Geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten op plaatsen met licht en zwaar verkeer. Storax is dé turn-key specialist op het gebied van antislip producten voor vloeren, trappen, galerijen en vlonders. Met een uitgebreid programma biedt Storax antislip oplossingen voor iedere ondergrond zoals beton, tegels, (hard)hout en staal.


Verder is de antislip -vloercoating ook bij uitstek geschikt voor zwembaden, supermarkten, galerijen, hotels en parkeergarages. Er is slechts een enkele laag voor nodig om de vloer antislip uit te voeren en de vloer is weer snel beloopbaar. Natuursteenvoordelig heeft een groot assortiment aan natuursteen tegels, palissades, grind en split, vijverranden en keramische tegels voor voordelige prijzen.


Materiaal: 1 polyester, valt soepel rondom de tafel, met anti-slip afwerking. Enkel afnemen met een vochtige doek, geen schoonmaakmiddel gebruiken dit zal de. Laat u toch liever trapstrips monteren door een professional? Al meer dan jaar beveiligen wij trappenhuizen.


Antislip buiten

Wij kunnen door onze ervaring bevestigen dat een veilig trappenhuis het wooncomfort verhoogt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts