vrijdag 28 april 2017

Sikkens antifouling

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt.

Wij adviseren en helpen u graag. Jachtlak van topmerken tot wel korting! Sikkens verf en lak voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Zoek naar krijtverf kleuren op de nieuwe KensaQ. Chloorrubber Plus is een hoge sterkte op basis van koper antifouling voor gebruik in zowel zoet als zoutwater gebieden. Om de wanden en het plafond mee te schilderen, net als houten kozijnen die goede bescherming en een mooie kleur vragen.


Specifiek voor boven de waterlijn of juist daaronder, bijvoorbeeld om aangroei te weren met de juiste antifouling.

Wij hebben veel ervaring met verf voor boten en jachten. Altijd in hoge kwaliteit en geschikt voor professionele toepassingen, zodat je daar op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De Antifouling heeft als functie aangroei van allerlei organismen te voorkomen die de snelheid doet afnemen en op den duur de huid kan aantasten.


Deze aangroei zorgt voor een verhoogde weerstand van de boot in het water. Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop. Net als de antifouling van International, die al jaren toonaangevend is, met soorten als de Interspeed en de Micron.


M Polijstpasta fast cut plus 1kg. Daarnaast kan deze antifouling worden aangebracht op alle oppervlakken (ook aluminium). Deze harde antifouling kan je aanbrengen op je motor- of zeilboot, en heeft een schrobbaar oppervlak. Dit maakt het mogelijk om te polijsten, waardoor je een mooie gladde eindlaag krijgt.


Deze antifouling kan je aanbrengen tot maanden voor de tewaterlating. Een schilder die zijn eigen lakken ging produceren en verkopen. Met als doel materiaal te hebben wat kwalitatief en duurzaam is.


Zelf jaren sikkens chloorrubber antifouling gesmeerd.

Toen ik het niet meer kon krijgen international overheen gesmeerd. Daarna naschuren met P 1of P2schuurpapier. Hierna het geheel grondig schoonmaken en daarbij schuurstof, slijpsel en dergelijke grondig verwijderen. Vervolgens kan de antifouling worden aangebracht.


Our International and Interlux brands offer fouling control solutions for vessels from the smallest fishing boat to the largest cargo carrier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts