donderdag 20 april 2017

Peesframe

Dit werkt zeer gemakkelijk doormiddel van de pees in de naden van de lijst kunt te drukken, zie tabblad montage video’s voor de instructies. De meest bekende toepassing is een aluminium peesframe van mm voor montage direct tegen de muur. De doeken zijn makkelijk te wisselen en als extra optie leveren wij een geluidsabsorberende deken mee waardoor dit spanframe een extra functie krijgt. Op een onverlicht peesframe wordt een standaard peesdoek of een blockout peesdoek gespannen.


Op een verlicht peesframe wordt een peesdoek van het materiaal Pearl Lightbox gespannen. Wanneer u kiest voor een verlicht peesframe , kunt u tevens kiezen uit verlichting vanuit de zijkant of vanaf de achterzijde.

Textielframe is ook wel bekend als slimframe, peesframe of matrixframe. Dit type reclame is niet meer weg te denken uit de hedendaagse retail. Veel bedrijven hebben het gemak van deze frames en textieldoeken ontdekt, die in een handomdraai te plaatsen en te vervangen zijn. Een textielframe is een chique manier om reclame te maken met behulp van een zogenaamd peesdoek.


Een ander woord voor textielframe is dus ook wel peesframe. Het peesdoek plaatst u zeer eenvoudig in een textielframe omdat het doek rondom een platte siliconen pees heeft. Waarom u een peesframe nodig heeft. Peesframes zijn makkelijk verwisselbaar.


De peesframe is zowel geschikt voor aan de muur als plat of hangend tegen het plafond.

Daarnaast kan de frame gemakkelijk vrij staan met een geplaatste voet. Bestel je peesdoek voor in een textielframe. Alle doeken precies op maat gemaakt inclusief siliconen pees.


Kies uit een van de drie materiaalsoorten en laat deze. Wij werken met maar liefst verschillende frame diktes dus voor elke toepassing is een oplossing. Zo kunt u snel uw reclame uiting verwisselen wanneer nodig is. Naast een regulier peesframe bieden wij ook een verlicht peesframe aan. Hierbij wordt er verlichting vanaf de achterkant geïnstalleer waardoor uw peesframe een prachtige opvallende uitstraling heeft!


Om te voorkomen dat het gehorig wordt, kan er een geluiddempend stuk vilt geplaatst worden tussen het frame. Peesdoeken zijn mooie en toch praktische items. Een peesdoek is een doek met rondom een siliconen pees aangenaaid.


Deze pees zorgt ervoor dat het doek makkelijk te spannen is op een peesframe. Het spannen van een doek op een peesframe is niet permanent. Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie vind u door.


Stretchframe: het slimme systeem voor het opspannen van peesdoeken. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Verwisselen in een handomdraai, eenvoudig.

Een prachtig strak alluminium frame met een peesdoek. Dit peesdoek is gemakkelijk zelf te wisselen. Voor al uw visuele oplossingen. Belettering, groot formaat printwerk en interieur restylen.


Bij Van Raalte Displays koop je alleen stoepborden met hoge kwaliteit ongeacht de prijs. Met al meer dan jaar kennis en innovatie weten wat de standaard is voor. Maxtension is de specialist in reclame montage. Wij helpen u met advies, ontwerp, productie en (de)montage.


Vraag naar de mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts