woensdag 26 april 2017

Hr plus plus glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Keuze uit alle merken online! Voor de laagste prijs op Beslist.


Vind hier alle deals in National! Houd de vlam of lamp op ongeveer cm. In het geval van HR glas heeft de tweede of derde vlam een iets afwijkende kleur. De positie van de metaalcoating.


HR glas is verkrijgbaar in verschillende klassen, aangeduid met plusjes. Hoe meer plusjes, hoe hoger de isolatiewaarde. HR glas werkt volgens hetzelfde principe als dubbelglas (ook wel isolatieglas genoemd).


Hr plus plus glas

Het enige verschil met dubbel glas is het metaallaagje (coating) en de spouw gevuld met edelgas (argon of krypton), i. Bent u benieuwd naar de kosten en besparing? Dus vraag jezelf af welke soorten HR - glas er te koop is, wat de kosten zijn en van welke dubbel glas subsidies je gebruik kunt maken. Het is mogelijk om te besparen op je energierekening als je voor isolatieglas kiest.


Natuurlijk is de besparing afhankelijk van de grootte van de woning, het glasoppervlak en het soort glas. Bekijk de uitleg van HR Classificaties op glas. Milieu Centraal rekent uit wat HR - glas kost en hoeveel je bespaart.


Hr plus plus glas

Wat is nu driedubbel glas ? Enkel glas is gewoon enkel glas van vroeger. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Verschil HR glas en dubbel glas. Voordat we beginnen met de prijzen is het handig om te weten wat het verschil tussen HR - en gewone dubbel glas is (ook wel thermopane glas genoemd).


Het uiterlijk van beide glazen is hetzelfde. Het voornaamste verschil tussen hoogrendementsglas en dubbel glas is dat er bij HR glas tussen de glaslagen een coating. Op basis van deze code weet de producent welk type glas is geleverd. Ook kan er altijd naar het KOMO-certificaat gevraagd worden dat bij het glas hoort.


Hr plus plus glas

Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis kan worden gehouden. Het hoge rendement qua thermische isolatie staat voor een behaaglijk warm woon- en werkklimaat ook dankzij de hogere oppervlaktetemperatuur van het glas. Driedubbel glas wordt voornamelijk gebruikt voor warmte isolatie.


Tevens zorgt het voor een fraaie (standaard) zwarte afwerking in uw kozijn. Bij enkel glas gaat de warmte namelijk veel sneller door het raam verloren. Het is wel belangrijk dat het glas op een vakkundige wijze gezet wordt om optimaal van alle eigenschappen te profiteren.


Ook dubbelglas met drie ruiten, drievoudig glas , wordt steeds meer toegepast (onjuist wordt dit vaak driedubbel glas genoemd). Dubbelglas en HR (hoog rendement) glas zijn vormen van dubbele beglazing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts