dinsdag 11 april 2017

Gordijnrails ophangen kwantum

Vind gordijn rails als je nu zoekt. Om snel zelf aan de slag te kunnen, geven we je graag een aantal tips. Wil je gordijnen toch liever laten ophangen ? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor je. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails , daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig.


Gordijnrails ophangen kwantum

En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Een gordijnrails ophangen klinkt als een moeilijke klus, maar is makkelijker dan je denkt. Online en voor betere prijzen verkrijgbaar tot werkdagen in Huis!


Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins. Kwantum - Daar woon je beter van! Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken. Kies als breedte: 1x de raillengte. SKIL leert je hoe je zelf een gordijnrail kan ophangen , en waar je op moet letten.


Leer te werken met verschillende ophangsystemen voor het ophangen van gordijnen. Maar er komt een moment wanneer je er helaas aan moet geloven en je toch echt wat voor de ramen wilt hebben. Gordijnrails ophangen : zo doe je dat.


Gelukkig stelt een gordijnrails ophangen met onderstaande handige tips en het juiste gereedschap weinig meer voor. De gordijnrails is klaar om opgehangen te worden. De laatste optie van het ophangen van gordijnen is dat u gordijnen met ingeslagen ringen ophangt aan een gordijnroede.


Gordijnrails ophangen kwantum

In de gordijnen worden ringen in de stof geslagen. Deze ringen worden voorzien van een kunststof laagje aan de binnenzijde zodat de ringen soepel en geruisloos over de roede kunnen schuiven. Standaard gordijnrail of wel U-Rail, is tot een lengte van 7cm. Voor het ophangen van een gordijnrails heb je aan gereedschap tenminste een boormachine, een winkelhaak, lineaal en een goede schroevendraaier nodig.


Bij de aanschaf van de rails zitten vaak de noodzakelijke stopper en rollers bij. Laat je de gordijnen ophangen dan zal de klusjesman altijd eerst de lengte van de rails bepalen. Heb jij onlangs nieuwe gordijnen, rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht? In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht. Veel van onze rails zijn flexibel en buigzaam, ideaal voor het ophangen in lastige of ronde ruimtes als een caravan of erker!


Normaliter wil je een gordijnrails die niet teveel opvalt ten opzicht van het gordijn. De rails is geschikt voor het ophangen van een douchegordijn, kastgordijn, of een gordijn voor het raam. Het ophangen van gordijnrails is niet erg lastig, maar je moet dit wel nauwkeurig doen.


Hierbij is vooral de voorbereiding erg belangrijk, bijvoorbeeld bij het afzagen van de rails en bij het (met potlood) tekenen van de boorgaten voor de plafondsteunen. Ophangen van gordijnen: rails of roede? Heb je eindelijk jouw keuze gemaakt tussen de vele soorten gordijnen, stoffen en kleuren, moet je bepalen hoe je de gordijnen gaat ophangen.


Gordijnrails ophangen kwantum

Aan een gordijnrails of een gordijnroede, elektrisch, via domotica of met de hand bedienbaar, recht of met een bocht. Bij kwantum en ook wel andere winkels worden gordijnen vaak gratis. En dan komt die meneer het ook nog voor je inmeten en ophangen. Geen montagebeugels te zien. Plaats de rail met de speciale plafondspanners of monteer door de rail heen.


Nú ook met Wave glijders voor Wave gordijnen. Ook deze gordijnrails kunnen we buigen. Verschillende gordijnrails. Heb je een set gordijnen met haken, dan kies je voor gordijnrails. Bij een gordijn met ringen of lussen hoort een roede.


Gordijnrails ophangen kwantum

Een rail is meestal basic wit of aluminium. Je plaatst hem strak tegen het plafon dus hij is redelijk onopvallend. Als je gordijnen wilt gaan ophangen om privacy te creëren of om licht buiten te sluiten, heb je gordijnrails nodig. Zaag de rails op maat en bevestig de rails aan het plafond of meteen op het kozijn.


Daarna kun je meteen de gordijnen ophangen. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen ! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails.


Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts