vrijdag 14 april 2017

Bamboe luxaflex

Bamboe luxaflex

Bestel bamboe jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Shop nu makkelijk en snel online.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Deze brede lamel kan gecombineerd worden met een ladderkoord of ladderband. Kiest u voor een ladderkoord dan wordt deze in een bijpassende kleur bij de jaloezie, kiest u voor ladderband dan kunt u zelf de kleur bepalen. Het oersterke bamboe geeft uw interieur een moderne en warme uitstraling.


Bamboe houten jaloezieën op maat. Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in een matte afwerking en natuurlijke tekening van het hout. Vind je bamboe meubels net een te grote stap, dan kun je uiteraard ook voor subtiele accessoires kiezen. Wij zijn groot fan van bamboe hanglampen of een bamboe kamerscherm.


Bamboe luxaflex

Dit soort items matchen perfect met andere botanische accessoires en bohemien vloerkleden. Hierdoor kan er meer natuurlijk daglicht naar binnen komen. Deze zijn verkrijgbaar in de breedtes 10mm, 25mm en 38mm. Houten jaloezieën gemaakt van bamboe zijn helemaal van deze tij duurzaam, en niet meer weg te denken uit de toonaangevende vakbladen.


De levertijd is op dit moment ongeveer werkdagen. Deze bamboe jaloezieën van 50mm zijn hier een goed voorbeeld van. De producten hebben namelijk een natuurlijke look, omdat het materiaal ook natuurlijk is. Accepteren Geen cookies aub.


Bamboe luxaflex

Ze hebben een zachte en natuurlijke uitstraling. Doordat 50mm bamboe lamellen dunner zijn dan bij lindehout en abachi jaloezieën nemen deze jaloezieën minder ruimte in als ze zijn opgetrokken. Deze cassette vormt een stijlvol geheel met de jaloezieën en maakt uw raamdecoratie op maat helemaal compleet. De bamboe jaloezieën van Topjaloezieën. Pakkethoogte: Doordat de bamboe latten lichter en dunner zijn dan de houten jaloezieën is de pakkethoogte ook geringer waardoor de bamboe jaloezieën uitermate geschikt zijn boven een deur of raam.


Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Jaloezieën tegen de laagste prijzen.


Topjaloezieën levert bamboe jaloezieën op maat, het enige wat we van u nodig hebben zijn de benodigde afmetingen. En gaat het om oorspronkelijke, tijdloze sfeer, gaat er niks boven bamboe jaloezieën. Net iets dunner dan jaloezieën van lindenhout en met de bamboestructuur duidelijk zichtbaar op de lamellen, zorgen deze jaloezieën voor nog meer authenticiteit in elk interieur. Meerdere faux-wood luxaflex in verschillende formaten besteld.


Makkelijk bestelproces, duidelijke informatie na de bestelling wanneer de bestelling. Dit zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling in uw huis! U heeft bij het bestellen van de bamboe jaloezie de keuze uit verschillende opties, waar u uw bamboe jaloezie geheel naar wens kunt samenstellen.


Opmeten van uw bamboe jaloezie. Voordat u uw bamboe jaloezieen van mm bestelt, mag u de gewenste breedte en de hoogte opmeten. Ga hiervoor naar onze pagina Meetinstructies jaloezieën en volg de aanwijzingen nauwkeurig. Onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst.


Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt. Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts