maandag 10 april 2017

Luxaflex 240 breed

En vraag een gratis monster aan. Wilt u eerst zien wat u koopt? Bestel dan nu een gratis monster. Bekijk nu ons ruime aanbod. Shop nu makkelijk en snel online. Bezoek onze webshop en bestel nu.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord. Zo vind je eenvoudig de jaloezieën of luxaflex die passen bij jouw stijl.


Zowel in de winkel als online kun je het assortiment bekijken en jaloezieën op maat kopen. Zijn je jaloezieën toch iets te breed ? In de winkel laat je ze makkelijk op maat maken! Jij bent op zoek naar nieuwe jaloezieën? Dan zit je hier helemaal goed.


De jaloezieën zijn al jaren een begrip in Nederlan maar ook ver daar buiten. Echter is dit niet de officiële naam voor de jaloezieën, luxaflex is namelijk een merknaam. Groot aanbod in jaloezieën. Vind jouw jaloezieën op JYSK. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie!


Horizontale jaloezieën koop je ook bij Leen Bakker. Verkrijgbaar in vele soorten en maten, zowel aluminium als hout. Hierdoor zijn er veel lamellen nodig om de jaloezie te kunnen sluiten.


Bovendien zorgt het grote aantal lamellen voor een speelse en moderne sfeer. Jaloezieën van alle merken op beslist. Kies en combineer alle typen rolgordijnen: verduisteren zonweren lichtdoorlaten etc. Voor elke ruimte en budget. Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen.


Bijna elk huishouden heeft wel horizontale jaloezieën hangen. Snelle levering, uitstekende service! Op zoek naar raamdecoratie? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Luxaflex maakt de bedieningskoorden op een lengte dat deze meter boven de grond hangen. De lengte van uw bedieningskoorden wordt dan ook uw opgegeven installatiehoogte – meter. Let op: vult u geen montagehoogte in bij uw bestelling, dan worden alle bedieningskoorden standaard op meter lengte geleverd. Onze budget Stores zijn 1 op maat gemaakt en worden binnen werkdagen geleverd. Aluminium jaloezieën van breed zijn geschikt voor kleine raampartijen.


Stel jouw aluminium jaloezieën 25mm samen. De mooiste raamdecoratie voor de laagste prijs. Onze producten zijn simpel in elkaar te monteren, binnen minuten gemakkelijk schoongemaakt, met jaar garantie, Nederlands product op maat gemaakt tot meter breed en lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts