donderdag 20 april 2017

Kussens loungebank laten maken

Betaalbare, Deense banken. Bestel uw bank eenvoudig online. Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken?


Hier vindt u onze contactgegevens.

Van stof-, poot- tot knoopkleur. Snelle levertij bestel gemakkelijk uw kussens in eenvoudige stappen! Kom naar de winkel of bestel online! Op die manier kunt gebruik maken van het kussen op maat dat optimaal aansluit bij uw specifieke wensen. Benieuwd naar de overige kussens die u op maat kunt laten maken ? We kunnen u van dienst zijn met loungeset kussens , loungebank kussens en tuinstoelkussens.


Nofruit garandeert aangenaam zachte loungekussens, van vuilafstotende stof die hun kleur jarenlang behouden. Wij maken comfortabele loungekussens op maat voor je loungebank , afgestemd op jouw speciale wensen.

Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt. Kies ervoor om uw kussens op maat te laten maken en plof neer in een unieke en comfortabele ondersteuning. Kussens op maat laten maken. De materialen die wij gebruiken om jouw nieuwe kussens te maken zijn uitvoerig getest om de beste zit ervaring te kunnen bieden. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.


Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar. Of uw kussens nu kapot zijn, de kleur vervaagd is of wanneer u uitgekeken bent op de stof. Met nieuwe loungekussens op maat zorgen wij ervoor dat u weer tot rust komt. En het mooie is, u bent niet alleen een stuk voordeliger uit wanneer u uw loungekussens op maat laat maken , het is ook nog eens duurzamer.


Zijn je vullingen nog goe maar zoek je alleen nieuwe kussenhoezen? In ons eigen atelier maken wij al bijna twintig jaar op professionele wijze alle soorten tuinkussens op maat: van kussens voor in uw tuinstoel tot zit-, rug- en plofkussens voor uw loungeset. De kussens worden vervaardigd van hoogwaardig schuimrubber en duurzame outdoorstoffen van hoge kwaliteit. Sommigen van ons kunnen hun lounge kussens zelf maken , anderen maken handig gebruik van de loungekussens op maat die u hier online kunt bestellen. Het is voldoende om de gewenste maat door te geven, net als de kleur die het loungekussen dient te krijgen.


U zult versteld staan wat nieuwe tuinkussens voor uw meubelen kunnen betekenen! Tegenwoordig kunt u kussens voor bijvoorbeel een zelf ontworpen loungeset of steigerhouten tuinmeubelen op maat laten maken. Nadat je bestelling bij ons binnen is, gaan wij aan de slag om de productie in gang te zetten.

Binnen twee weken heb je het kussen in huis. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Design, Direct Van De Makers. Duurzame kussens op maat gemaakt! Keuze uit meer dan 1kleuren.


Door gebruik te maken van de online tool van Onlinemaatkussens. Precies volgens de specificaties zoals jij jouw kussens wilt hebben. Wij verkopen kussens in minimaal 1verschillende kleuren. Alle kussens zijn gestoffeerd met een pu stof wat een lichtechtheid heeft van 7. Via onze online module bepaalt u zelf de maten, zodat het kussen perfect op uw tuinmeubel past.


Wij maken zitkussens en rugkussens op maat, zowel strakke als plofkussens. Bovendien zijn de kussens van de Havana serie uitgevoerd met een rits. Mocht het kussen vies worden, dan kunt u deze gemakkelijker schoon maken. De andere series zijn niet uitgevoerd met een rits.


Deze kussens maakt u met de hand schoon met behulp van een lauwwarm sopje. Laat de kussens altijd liggend (niet hangend) drogen. In deel van dit DIY, heb ik stap voor stap laten zien hoe je de binnenkussens maakt voor een nieuwe loungekussenset voor je tuinset. Voor het tweede deel van gaan we de stappen doorlopen om zelf de kussenhoezen te maken. Kies aan de linkerkant het soort tuinkussen dat u op maat wilt laten maken.


U kunt kiezen uit zitkussens en rugkussens. Het zitkussen heeft altijd een strakke afwerking, de rugkussens zijn leverbaar in twee varianten: plofkussens en strakke kussens. Het is zelfs mogelijk om het rugkussen in verstek te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts