dinsdag 11 april 2017

Gezandstraald glas voordeur

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen!


Keuken interieur accessoires.

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Deze glassoort laat licht door, terwijl het glas wel ondoorzichtig blijft.


Het is dan ook een type beglazing die steeds vaker toegepast wordt. Gezandstraalde of geëtste ramen en deuren geven allure aan uw huis. Op ons atelier hebben wij vele voorbeelden waaruit u kunt kiezen.


Ook maken wij een ontwerp op maat.

Ieder gezandstraald of geëtst motief wordt met de hand gemaakt in ons atelier. Meer info over de mogelijkheden op de productenpagina. Op onze zoektocht naar een glazen , ondoorzichtige, voordeur zijn we eens door een paar nieuwbouwwijken gereden. Volgens mij is van de ondoorzichtige glazen voordeuren die je ziet gezandstraald.


Als ik goed ben ingelicht is dit goedkoper dan gezuurd glas. Is dit de enige reden dat je dit zoveel ziet ? Glas (met motief) boven of naast je deur. Je kan naargelang je wensen een modern of klassiek motief meegeven in het glas.


Geef je deur dat tikkeltje extra uitstraling en je woning extra ruimte en licht. Glas : u heeft de keuze uit verschillende glassoorten, net zoals bij kozijnen. Van helder en volledig transparant tot gezandstraald glas en van extra veilig tot getint of zelfs beprint glas.


V glas , binnenste is gestraald) er zaten strepen in, dit is vervangen, en nog strepen in (je ziet duidelijk ietwat doffere strepen) van iemand gehoord die lang in glas werkte, dat dit dikwijls voorkomt, da dat door het machien komt. In ons nieuwbouwhuis krijgen wij in de voordeur een glaspaneel. Nu is ons verteld dat dit helder glas moet zijn omdat je moet kunnen zien wie er voor de deur staat. Gezien de gelijkheid met de andere woningen wil de aannemer hier ook geen matglas in zetten combineerd met een spionnetje oid.


Wil willen graag de inkijk in onze gang beperken.

Het motief zal dan door hogedruk met zand op het glas gezet worden. Er zitten wel putjes in het glas waardoor er vlekjes op kunnen komen door bijvoorbeeld vingerafdrukken, die nooit geheel verdwijnen. Glas met een matte en toch doorschijnende finish, gecreëerd door het onder hoge druk spuiten van zand tegen één zijde van het floatglas. Het heldere oppervlak van het glas wordt aangetast door de zuren of het slijpmiddel, hierdoor voelt het ruw aan het wordt het minder doorzichtig. Daarnaast is het mogelijk dat matglas ontstaat doordat er een folie wordt aangebracht tussen twee glasplaten.


Afbeeldingsresultaat voor gezandstraald glas kozijn naast voordeur. Kunststof voordeur met gezandstraald glas met rondom een heldere rand. Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde glaszetters uit uw regio!


Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen van glaszetters in Hendrik Ido Ambacht om te weten wat het mij gaat kosten! Door de luchtkanaaltjes in de lijmlaag is de glasfolie makkelijk zelf aan te brengen, zonder water. De glasfolie is van professionele kwaliteit met een mooi gezandstraald effect en volledig weerbestendig voor een extra lange buitenlevensduur.


Dit glas wordt gemaakt door het te stralen met zand en wordt daarom gezandstraald glas genoemd. Vooral bij glazen deuren of wanden ziet u dit effect vaker terug komen. Mat glas is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts